• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Έλα βρε Twinkie! Πάλι ευκολάκι! Cape Coast - Ghana :haha:

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Λοιπόν ας ξεκινήσω ρωτώντας αν η χώρα της φωτογραφίας είναι (κυρίως τουλάχιστον) μουσουλμανική

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Α να χαθείς και τρόμαξα με το που είδα το ευκολάκι! :bleh:
Δεν την λές μουσουλμανική. Για πάμε :bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολύ φλάτ τη βλέπω, φαρδύ ποτάμι βλέπω, παραπλάνηση μου μυρίζει, θα πω μια Βουδαπέστη και το κρίμα στο λαιμό σας για την παραπλάνηση. Και Βουδαπέστη να μην είναι, θα μείνω στην Κεντρική Ευρώπη. Ή να φορέσω κοντομάνικο?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μπα, δεν ξέρω γιατί εμένα αυτός ο ουρανός μου κάνει κάτι πολύ βόρειο (ή αντίστοιχα πολύ νότιο...)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Mη φορέσει κανείς κοντομάνικο, θα μου κρυώσετε :bleh:
Πετύχατε την ήπειρο..Για πάμε. Δεν είναι Βουδαπέστη

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εγώ με τα πολύ βόρεια έπεσα μέσα? Δηλαδή αν κινηθώ κοντά στο Tromso είμαι καλά?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλά είπαμε μην μου κρυώσετε, όχι μην ξεπαγιάσετε...Για κατέβαινε...(αν και θα μπορούσε να είναι τοπίο του...)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τέτοια "απλωτίλα" δεν έχω ματαδεί. Σε καμμιά δημοκρατία των πρώην Σοβιέτ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πολύ ήρεμα τα βλέπω τα νερά... Μπας και είναι κανα κανάλι στην Ολλανδία?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Κι εγώ κάπου εκεί κοντά το κόβω αν και μου έχουν κάτσει τα νησάκια της Δανίας (όπως, ήδη πολύ επιτυχημένα, μου είχε κάτσει ο μουσουλμανισμός και το tromso)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie