• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με την Ταϋλάνδη έχει κόλλημα ο GTS. Εγώ έχω με την άλλη, ανατολικά της (ανατολή - ανατολή, δική σου είμαστε φυλή!) :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κι ύστερα μου λες... Αυτή καλέ είναι νότια της Ταϋλάνδης, όχι ανατολικά. Μάλλον επίτηδες το κάνεις, ε? Για να με κρατάς εδώ. Λοιπόν επειδή εγώ το κλείνω το μαγαζί, άσ' το για το βράδυ. Να βάλεις και καμμιά κομπρέσσα στο κούτελο, να κοιτάξεις τις πληγές σου, να μου κάνεις βουντού, ό,τι τελοσπάντων! :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Οπ, το βρήκε ο Σπύρος - επιτέλους. Για το μέρος παίζει να το βρείς ή να το πάρει το ποτάμι?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μπα κράτα το λίγο ακόμα, εγώ δεν το ξέρω.. Ας κερδίσει επάξια κάποιος που γνωρίζει πραγματικά το μέρος και όχι απλώς κάποιος που ξέρει να διαβάσει την πυξίδα:haha: (Twinkie, σ΄αγαπάμε μη πτοείσαι:haha::haha::bleh:)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Λυπηθείτε με, αλήθεια. Συνάχι, πυρετό και δουλειά μαζί τι να κάνω ο άνθρωπος. Άσε που δεν έχω πάει από εκεί ακόμα. Όσο για τη πυξίδα, μαντάρα τα κάνα. Είχαμε τη dim, έχουμε και σένα baba να μας ποστάρεις Ασία :shock:

Θα το βρω, θα το βρω. Τώρα γίνομαι δυνατή.
Σπύρε, πτοούμαι αγαπητέ μου, γιατί τα τρανταχτά γέλια δεν ταιριάζουν με τις αγάπες:roll:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Με κίνδυνο να έρθετε με οξυζενέ, χτενάκια και να με βάψετε ως τη ρίζα, λέω Thung Nang. Βουνό, θέα κλπ κλπ....πρέπει να έχω ανεβάσει κι άλλο πυρετό τόση ώρα:cool:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με κίνδυνο να έρθετε με οξυζενέ, χτενάκια και να με βάψετε ως τη ρίζα, λέω Thung Nang. Βουνό, θέα κλπ κλπ....πρέπει να έχω ανεβάσει κι άλλο πυρετό τόση ώρα:cool:
Στο Thung Nang έχω πάει και είναι πολύ όμορφα αλλά η φωτογραφία δεν είναι από κει. Πάρε την πυξίδα σου και τον χάρτη και κατέβα πιο νότια.

Bahari

Member
Για να δούμε αυτό...

Υ.Γ Ας δώσω και μια μικρή βοήθεια: Δεν είναι Ελλάδα:bleh:. Δεν είναι το κάστρο Μπουρναζίου:D:haha:

Attachments

• 52,9 KB Προβολές: 38
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401