• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εγώ έκανα ζαβολιά, αλλά δε μου βγαλε τίποτα το λινκ! Δεν έχω ιδέα αλλά για να ξεκινήσουμε θα πω Μογγολία :shock::shock::shock:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αν παρατηρήσουμε την φωτογραφία , θα δούμε ότι έχει τραβηχθεί μέσα απο τζάμι και διαφαίνεται και η φωτογραφική μηχανή. Αρα ο φωτογράφος είναι ο hydronetta. Επίσης θα δούμε φοίνικες και βλάστηση Μεσογείου. Αν πάμε λοιπόν στον χάρτη του φίλου μας θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι ή Τυνησία (το πιθανότερο) ή Αίγυπτος. Επίσης στην Τυνησία συνηθίζονται αυτές οι στρογγυλές πλατείες.....

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
A, ρε Σέρλοκ...
Γι' αυτό σε πάω. Εγώ πάλι είπα στην τύχη μια από τις 195 χώρες του κόσμου. Πάει η Μις Μαρπλ, γέρασε.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
A, ρε Σέρλοκ...
Γι' αυτό σε πάω. Εγώ πάλι είπα στην τύχη μια από τις 195 χώρες του κόσμου. Πάει η Μις Μαρπλ, γέρασε.
Νέρα κρύβε λόγια, μην έρθει ο Hydronetta και μας σκάσει καμμία Ουλάν Μπατόρ.....
Tα ταλέντα δεν γερνάνε..... ωριμάζουν

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
αααααααααααααααα πιάσατε δουλειά βλέπω. Α ωραιότατα. Λοιπόν να βοηθήσω.
1. Δεν είναι δικιά μου φωτό
2. Δεν έχω πάει (αλλά ζαχαρώνω ένα ταξίδι εκεί)
3. Ούτε Τυνησία ούτε Αίγυπτος ούτε Μογγολία, αλλά σε καλό δρόμο είστε (πλατεία στην Ελλάδα δεν είναι)

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
σε καλό δρόμο είστε (πλατεία στην Ελλάδα δεν είναι)
Ουχ, μας κοροϊδεύει! :D
Πού μπορεί να ζαχαρώνει ταξιδάκι ο hydronetta? Θα πω Πακιστάν :roll: (εεε, δε θέλεις να πας;;;;)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παντα εύστοχη η Bahari!!! Αυτο θα έλεγα και εγώ. Νέρα μην το ψάχνεις είναι Αφρική άνοιξε χάρτη γρήγορα. Θα πω μια εεε.... Νιγηρία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou