Borealis
Member
Από που είναι? κανένα ρητό του Μπουκόφσκι για τις γυναίκες?Αχ θυμήθηκα αυτό τώρα:
"If it's brown, lay down. If it's black, fight back. If it's white, goodnight".
Από που είναι? κανένα ρητό του Μπουκόφσκι για τις γυναίκες?Αχ θυμήθηκα αυτό τώρα:
"If it's brown, lay down. If it's black, fight back. If it's white, goodnight".
Ευτυχως εχω αρκουδοτομαρο στο σπιτι. Το ριχνω πανω μου στα κρυα.Εμένα το ψαχτήρι με πήγε κατευθείαν στο Alibamba και μου έδωσε έκπτωση 20% αν αγόραζα μία
Εγώ άσπρη την βλέπω.βοήθησε λίγο, είναι καφέ είναι μαύρη είναι λευκή η αρκούδα? οι μισές πόλεις της Ευρώπης έχουν ένα κόλλημα με τις αρκούδες
Ντιζόν είναι! Είναι το πάρκο απέναντι από την αψίδα. Το γλυπτό με την αρκούδα είναι αντίγραφο ενός ίδιου που στεγάζεται στο Ορσέ.Στο ψαχτηρι white+bear+statue+park βγαζει Ντιζον.
Το περιεργο ειναι οτι εχω παει Ντιζον και δεν θυμαμαι καν παρκο, οχι αρκουδα σε παρκο.
Ειχε και αψιδα; Καλα, τα παρκα τα αποφευγω γενικα, αλλα με τις αψιδες δεν εχω προβλημα. Ουτε αυτη την ειδα.Ντιζόν είναι! Είναι το πάρκο απέναντι από την αψίδα. Το γλυπτό με την αρκούδα είναι αντίγραφο ενός ίδιου που στεγάζεται στο Ορσέ.
Θα μπορούσε ίσωςΑπό που είναι? κανένα ρητό του Μπουκόφσκι για τις γυναίκες?
Μισές δουλειές.Ειχε και αψιδα; Καλα, τα παρκα τα αποφευγω γενικα, αλλα με τις αψιδες δεν εχω προβλημα. Ουτε αυτη την ειδα.
Ναι.Μεσόγειος;