paefstra
Member
Aκριβως εξω απο το καστρο του Καουνας. Ο ιππποτης Vytis του εθνοσημου.Αφού δεν έιναι Βίλνιους τότε Elektrenai, Trakai, Kaunas
Aκριβως εξω απο το καστρο του Καουνας. Ο ιππποτης Vytis του εθνοσημου.Αφού δεν έιναι Βίλνιους τότε Elektrenai, Trakai, Kaunas
Εμ δεν με άφηναν να βγάλω φώτο τον Ιερώνυμο, να σου τον πασάρω να το ευχαριστηθείς!!!Η εν πολλαις αμαρτιες περιπεσουσα γυνη αποσυρεται: το γκουγκλαρα.
Δεν είναι υπέροχος πίνακας;;;;; Η πιο ωραία νεκρή φύση που έχω δεί.-"Καλοκαίρι", Arcimboldo, Μουσείο ιστορίας της τέχνης, Βιέννη
Να με συγχωρεσει ο καλλιτέχνης αλλά δε μ αρέσει καθόλου.Επειδή έχω καρδιά σαν αγκινάρα.....θέλουμε όνομα πίνακα, καλλιτέχνη, χώρο που στεγάζεται και πόλη! Ευκολάκι είναι....
View attachment 307461
σε πολλούς δεν αρέσει η "νεκρή φύση"....γούστα είναι αυτάΝα με συγχωρεσει ο καλλιτέχνης αλλά δε μ αρέσει καθόλου.
H μυτη μου μοιαζει σαν του Χαρδαλια, θεμουσχωραμε, και δεν μου φαινεται νεκρη φυσησε πολλούς δεν αρέσει η "νεκρή φύση"....γούστα είναι αυτά
γιατί;; έκανε ένα "προσωπο" απο καλοκαιρινά φρουτα και λαχανικά..Να με συγχωρεσει ο καλλιτέχνης αλλά δε μ αρέσει καθόλου.
Η μύτη είναι μια ωραιότατη μελιτζάνα...... και είναι πίνακας πουανήκει σε αυτή τη κατηγορία έργων τέχνης καθώς απεικονίζει άψυχα αντικείμενα, Κάνω λάθος;...H μυτη μου μοιαζει σαν του Χαρδαλια, θεμουσχωραμε, και δεν μου φαινεται νεκρη φυση
γιατί;; έκανε ένα "προσωπο" απο καλοκαιρινά φρουτα και λαχανικά..
Η νεκρή φύση μ αρέσει! Αλλά το συγκεκριμένο με ανατριχιάζεισε πολλούς δεν αρέσει η "νεκρή φύση"....γούστα είναι αυτά