Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Στο Λούβρο είναι οι άλλες 3 εποχέςγιατί;; έκανε ένα "προσωπο" απο καλοκαιρινά φρουτα και λαχανικά..
Αλλά δεν ειναι Λούβρο;;
Στο Λούβρο είναι οι άλλες 3 εποχέςγιατί;; έκανε ένα "προσωπο" απο καλοκαιρινά φρουτα και λαχανικά..
Αλλά δεν ειναι Λούβρο;;
Εμένα μου αρέσει όλη αυτή η λεπτομέρεια που βγάζει μια μορφή με φύση!Η νεκρή φύση μ αρέσει! Αλλά το συγκεκριμένο με ανατριχιάζει
Ναι, συμπλήρωσα κι εγώ πιο πάνω ότι μ αρέσει σαν σκεπτικό αλλά μου τα χαλασε στην εκτέλεση. Περί ορεξεως... λαχανικά!Εμένα μου αρέσει όλη αυτή η λεπτομέρεια που βγάζει μια μορφή με φύση!
Βρέθηκε, Βιέννη. Ο @Eurotraveler βάζει.γιατί;; έκανε ένα "προσωπο" απο καλοκαιρινά φρουτα και λαχανικά..
Υπόψη τα δόντια ειναι μπιζελια..
Αλλά δεν ειναι Λούβρο;;
Ουτε καν το ηξερα! Μεταφερομαι.Σας θυμίζω ότι υπάρχει κι αυτό το θέμα:
https://www.travelstories.gr/community/threads/Η-τέχνη-στον-κόσμο.1314/
Ναι. Ψάχνουμε την πόλη. Αυτή η αρκούδα μού είχε εντυπωθεί χαρακτηριστικά στο μυαλό. Αν κάποιος έχει πάει ίσως την θυμάται. Το πάρκο είναι σχετικά στο κέντρο της πόλης.Ένα πάρκο στην Ευρώπη;
βοήθησε λίγο, είναι καφέ είναι μαύρη είναι λευκή η αρκούδα? οι μισές πόλεις της Ευρώπης έχουν ένα κόλλημα με τις αρκούδεςΝαι. Ψάχνουμε την πόλη. Αυτή η αρκούδα μού είχε εντυπωθεί χαρακτηριστικά στο μυαλό. Αν κάποιος έχει πάει ίσως την θυμάται. Το πάρκο είναι σχετικά στο κέντρο της πόλης.
Αχ θυμήθηκα αυτό τώρα:βοήθησε λίγο, είναι καφέ είναι μαύρη είναι λευκή η αρκούδα? οι μισές πόλεις της Ευρώπης έχουν ένα κόλλημα με τις αρκούδες
Εμένα το ψαχτήρι με πήγε κατευθείαν στο Alibamba και μου έδωσε έκπτωση 20% αν αγόραζα μίαΣτο ψαχτηρι white+bear+statue+park βγαζει Ντιζον.
Το περιεργο ειναι οτι εχω παει Ντιζον και δεν θυμαμαι καν παρκο, οχι αρκουδα σε παρκο.