chrisbd
Member
Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..Ρε το Ζάππειο δεν είναι αυτό;
Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..Ρε το Ζάππειο δεν είναι αυτό;
Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.Σωστοοος! Δεν σας μπερδεψα τελικα![]()
Πρέπει να υπάρξει τσατ ρουμ εδώ στο φόρουμ για τέτοια σκηνικά, χάνεται η μπάλλα με την ανανέωση σελίδων και τα συνεσόμενα ποστς.Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..
@Earth Citizen εννοουσα σωστος ο λογος σου χαχαχα!Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.
ΥΓ: κοριτσάκι ειμαι![]()
Αφού πυροβολάμε αβέρτα, είμαστε ασταμάτητοι.Πρέπει να υπάρξει τσατ ρουμ εδώ στο φόρουμ για τέτοια σκηνικά, χάνεται η μπάλλα με την ανανέωση σελίδων και τα συνεσόμενα ποστς.![]()
Αμαν βρε παιδιά πάρτε καμιά πληροφορία απο το προφίλ κάποιου πριν του αλλάξτε το φύλο..Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.
ΥΓ: κοριτσάκι ειμαι![]()
ψέματα λεει μην τον πιστευεις..@Earth Citizen εννοουσα σωστος ο λογος σου χαχαχα!![]()
Αμαν βρε παιδιά πάρτε καμιά πληροφορία απο το προφίλ κάποιου πριν του αλλάξτε το φύλο..
Όποτε βλέπω γρήγορη απάντηση από taver λέω αυτό ήταν, το βρήκε.Ελλάδα;
ΌχιΠορτογαλία;