chrisbd
Member
Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..Ρε το Ζάππειο δεν είναι αυτό;
Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..Ρε το Ζάππειο δεν είναι αυτό;
Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.Σωστοοος! Δεν σας μπερδεψα τελικα
Πρέπει να υπάρξει τσατ ρουμ εδώ στο φόρουμ για τέτοια σκηνικά, χάνεται η μπάλλα με την ανανέωση σελίδων και τα συνεσόμενα ποστς.Νόμιζα απαντούσες ακόμα στο δικό μου.. λέω αν ειναι δυνατόν τι του έκανε αυτή η Τσακμάκα.. Καμτσάτκα (θα το μάθω κάποτε που θα πάει)..
@Earth Citizen εννοουσα σωστος ο λογος σου χαχαχα!Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.
ΥΓ: κοριτσάκι ειμαι
Αφού πυροβολάμε αβέρτα, είμαστε ασταμάτητοι.Πρέπει να υπάρξει τσατ ρουμ εδώ στο φόρουμ για τέτοια σκηνικά, χάνεται η μπάλλα με την ανανέωση σελίδων και τα συνεσόμενα ποστς.
Αμαν βρε παιδιά πάρτε καμιά πληροφορία απο το προφίλ κάποιου πριν του αλλάξτε το φύλο..Πανευκολούρα, που λέγαμε και στο σχολείο μου. Δώστε μου λίγα λεπτάκια.
ΥΓ: κοριτσάκι ειμαι
ψέματα λεει μην τον πιστευεις..@Earth Citizen εννοουσα σωστος ο λογος σου χαχαχα!
Αμαν βρε παιδιά πάρτε καμιά πληροφορία απο το προφίλ κάποιου πριν του αλλάξτε το φύλο..
Όποτε βλέπω γρήγορη απάντηση από taver λέω αυτό ήταν, το βρήκε.Ελλάδα;
ΌχιΠορτογαλία;