Pokahontas
Member
Χιλη ισως;;;;;;;;;;;;;;
Λαος,Νεπαλ,Καμποτζη,Ταϋλανδη,Μπανγκογκ,Φιλλιπινες?Μακάρι να το βρείτε πριν το 2011, γιατί διαφορετικά θα μου λέτε "....άντε... από περυσι το ψάχνουμε.."
Πες το ρε τριπακια και καθομαι και σκεφτομαι τις χωρες τις Ασιας.Βασικα εχει πει οτι ειναι Λατινοαμερικανικη χωρα. Μην αραδιαζετε ολη την Ινδοκινα
Αριστερα??Τι να σου πω; Εχουμε και ενα αυθαιρετο συμπερασμα του baba οτι ειναι σε χωρα που οδηγουν αριστερα. Οποτε αυτος εχει πιασει νησακια και γενικα βρετανικες αποικιες.
Αν δεις καλά τη φωτογραφία ίσως πάρεις μια ένδειξη ότι δεν είναι και τόσο αυθαίρετο το συμπέρασμα... υπό την προϋπόθεση ότι η υπόθεση που έκανα είναι σωστή (σε μπέρδεψα, ε; ). :xmas_rolleyes:Τι να σου πω; Εχουμε και ενα αυθαιρετο συμπερασμα του baba οτι ειναι σε χωρα που οδηγουν αριστερα. Οποτε αυτος εχει πιασει νησακια και γενικα βρετανικες αποικιες.
Παρκαρισμενα μου φαινονται...Αν δεις καλά τη φωτογραφία ίσως πάρεις μια ένδειξη ότι δεν είναι και τόσο αυθαίρετο το συμπέρασμα... υπό την προϋπόθεση ότι η υπόθεση που έκανα είναι σωστή (σε μπέρδεψα, ε; ). :xmas_rolleyes:
Πολύ σωστά. Και με τη μούρη προς την κατεύθυνση κίνησης. Λογικό δεν ακούγεται; Και πού βρίσκονται; Στην αριστερή πλευρά. Εξ ου και η υπόθεση...Παρκαρισμενα μου φαινονται...