paefstra
Member
Ναι!
Ναι!
Εισαι τυχερη που πηγα περυσι και το ειχα προσφατο...!!
Εμείς δεν είμαστε, γιατί θα μας χαντακωσεις πάλι, αν δεν έχεις βγάλει όλα σου τα φωτογραφικά απωθημένα ακόμαΕισαι τυχερη που πηγα περυσι και το ειχα προσφατο...!!
Χαχαχαχ ψαχνω να βρω για την ωραΕμείς δεν είμαστε, γιατί θα μας χαντακωσεις πάλι, αν δεν έχεις βγάλει όλα σου τα φωτογραφικά απωθημένα ακόμα
Πριν φτιαχτεί το Google lens, Η λειτουργικότητα υπήρχε στο Google Image Search. Τώρα το έχουν χαλάσει αυτό, δε βρίσκει τίποτα, αλλά υπάρχει το Lens....Εννοώ οτι είναι αστείο και γελάμε. Τίποτα περισσότερο.
Ερώτηση. Τι εννοούμε λέγοντας "google photos", γιατί το "google lens" τώρα το κατάλαβα με το παράδειγμα του Δημήτρη. Δλδ εγώ που έψαχνα μέσω του google map να βρώ τοποθεσίες, που με παρέπεμπε η αρχιτεκτονική ή οτιδήποτε άλλο στη φώτο, είναι λάθος; Αν ναι, οκ να σταματήσω. Θα περιμένω όμως τότε, πότε κάποιος θα ανεβάσει φώτο απο τα μέρη που έχω πάει, και αυτές αν τις αναγνωρίσω. Ήδη ξενέρωσα έτσι.
Ε ναι, αρκεί να ξέρουμε και τους κανόνες. Το ποστ της Earth δεν θυμάμαι να το διάβασα. Λύστε μου και την απορία με το google map, να ξέρω τι μου γίνεται!
Το κουμπί "εικόνες" στο google το ξέρω και το χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω αναζήτηση εικόνων πχ "πλατεία Βελιγραδίου" και να μου βγάλει την πλατεία του Βελιγραδίου. Αυτό εννοείς οτι δεν επιτρέπεται;
Τέτοιου είδους αναζήτηση κάνω...Αναζητήσεις γενικά επιτρέπονται. Και στο maps, και στο κανονικό search engine (Π.χ. "χώρες με Άσπρη και Γαλάζια σημαία"), ακόμα και στα κείμενα που βλέπουμε να αναγράφονται στις φωτογραφίες (π.χ. νηολόγια για βάρκες).
Η αληθεια ειναι πως ετσι βρηκα το αγαλμα στο παραθυρο στο Birmingham. Με αναζητηση στο Google.Πριν φτιαχτεί το Google lens, Η λειτουργικότητα υπήρχε στο Google Image Search. Τώρα το έχουν χαλάσει αυτό, δε βρίσκει τίποτα, αλλά υπάρχει το Lens....
Το βασικό είναι να μην κάνουμε αναζητήσεις με κριτήριο την εικόνα και να περιμένουμε τον αλγόριθμο να την ταιριάξει με άλλες εικόνες. Αναζητήσεις γενικά επιτρέπονται. Και στο maps, και στο κανονικό search engine (Π.χ. "χώρες με Άσπρη και Γαλάζια σημαία"), ακόμα και στα κείμενα που βλέπουμε να αναγράφονται στις φωτογραφίες (π.χ. νηολόγια για βάρκες).
Πόσοι μπορεί να έχουν δει αυτό το άγαλμα για να βρούνε την απάντηση;... Θα περιμέναμε ακόμα!Η αληθεια ειναι πως ετσι βρηκα το αγαλμα στο παραθυρο στο Birmingham. Με αναζητηση στο Google.