• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εισαι τυχερη που πηγα περυσι και το ειχα προσφατο...!!
Εμείς δεν είμαστε, γιατί θα μας χαντακωσεις πάλι, αν δεν έχεις βγάλει όλα σου τα φωτογραφικά απωθημένα ακόμα :bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εννοώ οτι είναι αστείο και γελάμε. Τίποτα περισσότερο.

Ερώτηση. Τι εννοούμε λέγοντας "google photos", γιατί το "google lens" τώρα το κατάλαβα με το παράδειγμα του Δημήτρη. Δλδ εγώ που έψαχνα μέσω του google map να βρώ τοποθεσίες, που με παρέπεμπε η αρχιτεκτονική ή οτιδήποτε άλλο στη φώτο, είναι λάθος; Αν ναι, οκ να σταματήσω. Θα περιμένω όμως τότε, πότε κάποιος θα ανεβάσει φώτο απο τα μέρη που έχω πάει, και αυτές αν τις αναγνωρίσω. Ήδη ξενέρωσα έτσι.

Ε ναι, αρκεί να ξέρουμε και τους κανόνες. Το ποστ της Earth δεν θυμάμαι να το διάβασα. Λύστε μου και την απορία με το google map, να ξέρω τι μου γίνεται!
Πριν φτιαχτεί το Google lens, Η λειτουργικότητα υπήρχε στο Google Image Search. Τώρα το έχουν χαλάσει αυτό, δε βρίσκει τίποτα, αλλά υπάρχει το Lens....

Το βασικό είναι να μην κάνουμε αναζητήσεις με κριτήριο την εικόνα και να περιμένουμε τον αλγόριθμο να την ταιριάξει με άλλες εικόνες. Αναζητήσεις γενικά επιτρέπονται. Και στο maps, και στο κανονικό search engine (Π.χ. "χώρες με Άσπρη και Γαλάζια σημαία"), ακόμα και στα κείμενα που βλέπουμε να αναγράφονται στις φωτογραφίες (π.χ. νηολόγια για βάρκες).

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σέρνεις/drag μια φωτό στην αναζήτηση και σου βγάζει πληροφορίες. Στ αγγλικά είναι "images", είναι στην αρχική του google. Screenshot_2020-04-08-19-05-55-791_com.android.chrome.jpg
Το κουμπί "εικόνες" στο google το ξέρω και το χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω αναζήτηση εικόνων πχ "πλατεία Βελιγραδίου" και να μου βγάλει την πλατεία του Βελιγραδίου. Αυτό εννοείς οτι δεν επιτρέπεται;
Το "σέρνω μια εικόνα" που μου λές δεν το ξέρω...

Αναζητήσεις γενικά επιτρέπονται. Και στο maps, και στο κανονικό search engine (Π.χ. "χώρες με Άσπρη και Γαλάζια σημαία"), ακόμα και στα κείμενα που βλέπουμε να αναγράφονται στις φωτογραφίες (π.χ. νηολόγια για βάρκες).
Τέτοιου είδους αναζήτηση κάνω...

paefstra

Member
Πριν φτιαχτεί το Google lens, Η λειτουργικότητα υπήρχε στο Google Image Search. Τώρα το έχουν χαλάσει αυτό, δε βρίσκει τίποτα, αλλά υπάρχει το Lens....

Το βασικό είναι να μην κάνουμε αναζητήσεις με κριτήριο την εικόνα και να περιμένουμε τον αλγόριθμο να την ταιριάξει με άλλες εικόνες. Αναζητήσεις γενικά επιτρέπονται. Και στο maps, και στο κανονικό search engine (Π.χ. "χώρες με Άσπρη και Γαλάζια σημαία"), ακόμα και στα κείμενα που βλέπουμε να αναγράφονται στις φωτογραφίες (π.χ. νηολόγια για βάρκες).
Η αληθεια ειναι πως ετσι βρηκα το αγαλμα στο παραθυρο στο Birmingham. Με αναζητηση στο Google.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
@taver Εχθές βρήκα τη πόλη, της φώτο σου, στην Αγγλία, απο το όνομα της βάρκας που έβλεπα στη φώτο!
Αλλά δεν πρόλαβα να το πω...

GTS

Member
Ειναι δυσκολο δηλ να πουμε οτι δε χρησιμοποιουμε google κτλ; Το παιχνιδι δεν ειναι για οσους παιζουν εφαρμογες στα δαχτυλα αλλα για ταξιδιωτες. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η αληθεια ειναι πως ετσι βρηκα το αγαλμα στο παραθυρο στο Birmingham. Με αναζητηση στο Google.
Πόσοι μπορεί να έχουν δει αυτό το άγαλμα για να βρούνε την απάντηση;... Θα περιμέναμε ακόμα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie