• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δε σου λέω τίποτα :bleh:
Εγώ φταίω που ίδρωσα εχτές για να βρώ τη βραχώδες παραλία σου :haha: :haha: :haha:

Υ.Γ. Αν δεν ήξερα οτι έχεις ταξιδέψει εκεί δεν θα το έβρισκα στον αιώνα τον άπαντα! Ούπς μήπως και αυτό είναι μη νόμιμο;;; :bleh:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Φεζ δεν είναι, αλλά πείτε να μαθαίνουμε. Δεν είναι βασανιστήριο αλλά παιχνίδι!
Εγώ φταίω που ίδρωσα εχτές για να βρώ τη βραχώδες παραλία σου :haha: :haha: :haha:

Υ.Γ. Αν δεν ήξερα οτι έχεις ταξιδέψει εκεί δεν θα το έβρισκα στον αιώνα τον άπαντα! Ούπς μήπως και αυτό είναι μη νόμιμο;;; :bleh:
Screenshot_2020-04-08-15-02-27-355_com.android.chrome.jpg
Google images, σέρνεις τη φωτό στο πεδίο της αναζήτησης και σου βρίσκει πληροφορίες.

Χαρούμενοι τώρα; :p

escursione

Member
View attachment 306163
Google images, σέρνεις τη φωτό στο πεδίο της αναζήτησης και σου βρίσκει πληροφορίες.

Χαρούμενοι τώρα; :p
Μόλις δοκίμασα το Google images στην τελευταία φώτο και δεν βγάζει τίποτα! εντελώς αναξιόπιστο.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μπορεί να βρει όλες τις φωτογραφίες. Εκτός και αν κάποια εφαρμογή αντλεί δεδομένα τοποθεσίας του σημείου που βγήκε η φώτο.

paefstra

Member
Μόλις δοκίμασα το Google images στην τελευταία φώτο και δεν βγάζει τίποτα! εντελώς αναξιόπιστο.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μπορεί να βρει όλες τις φωτογραφίες. Εκτός και αν κάποια εφαρμογή αντλεί δεδομένα τοποθεσίας του σημείου που βγήκε η φώτο.
Υπαρχουν εφαρμογες για Metadata. Δεν λεω αλλα μη με πιεσετε. Αλλα κρατηθηκα και δεν χρησιμοποιω.

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Και εγω που εκανα τωρα μια δοκιμη αλλες τις βρισκεις και αλλες οχι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie