• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Μέχρι στιγμής έχω βρει το 99% των φωτογραφιών, θα πάθεις πλάκα με το τι βρίσκει αυτή η εφαρμογή.

GTS

Member
Για βάλτε τα ψαχτήρια σας να δουμε αν βρισκουν και αυτό που έβαλα

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εννοείται ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να γκουγκλάρουν! όλο τον κόσμο να έχεις γυρίσει υπάρχουν φώτο από στενά, παραλίες κλπ που δεν τις βρίσκεις παρά μόνο με τύχη ή ένα χαρακτηριστικό που θα το ανακαλύψεις από την παρατηρητικότητα. Εγώ χθες π.χ βρήκα φώτο από μία λέξη πάνω σε μία πόρτα. Ο taver βρήκε ένα δρόμο στο trakai (που παρεπιπτόντως έχω πάει) από μία κολόνα που είπε την ανακάλυψε αν θυμάμαι καλά στο google Earth! Επίσης δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι όλα τα αξιοθέατα που έχεις επισκεφτεί και λογικό είναι να ανατρέξεις και στα αρχεία σου, ειδικά εαν ξέρεις τη χώρα και ψάχνεις την πόλη. Άλλωστε κερδίζει ο πιο γρήγορος και άμα έχεις επισκεφτεί το μέρος απαντάς πρώτος!!!!
Δεν αναφέρομαι στους παραπάνω τρόπους όταν λέω "βρώμικα", αλλά σε πράγματα τύπου google lens και google photos, για όποιον γνωρίζει πώς λειτουργούν. Εν ολίγοις σου βρίσκουν τα μέρη με μια κίνηση. Για μένα δεν έχει νόημα να παίζω έτσι αλλά δε θα κάνω και τον αστυνόμο για όποιον θέλει να κινηθεί με αυτούς τους τρόπους:bleh:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εννοείται ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να γκουγκλάρουν! όλο τον κόσμο να έχεις γυρίσει υπάρχουν φώτο από στενά, παραλίες κλπ που δεν τις βρίσκεις παρά μόνο με τύχη ή ένα χαρακτηριστικό που θα το ανακαλύψεις από την παρατηρητικότητα. Εγώ χθες π.χ βρήκα φώτο από μία λέξη πάνω σε μία πόρτα. Ο taver βρήκε ένα δρόμο στο trakai (που παρεπιπτόντως έχω πάει) από μία κολόνα που είπε την ανακάλυψε αν θυμάμαι καλά στο google Earth! Επίσης δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι όλα τα αξιοθέατα που έχεις επισκεφτεί και λογικό είναι να ανατρέξεις και στα αρχεία σου, ειδικά εαν ξέρεις τη χώρα και ψάχνεις την πόλη. Άλλωστε κερδίζει ο πιο γρήγορος και άμα έχεις επισκεφτεί το μέρος απαντάς πρώτος!!!!
Μα τι είναι αυτά που λές;;; Εσύ! Ένας αμύητος στη σοβιετική αρχιτεκτονική;;; Ντροπή :haha: ;)

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Για βάλτε τα ψαχτήρια σας να δουμε αν βρισκουν και αυτό που έβαλα
Το έχω βρει αλλά δεν το λέω, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είναι ωραίος τρόπος να απαντάμε στο κουίζ!

GTS

Member
Φεζ δεν είναι, αλλά πείτε να μαθαίνουμε. Δεν είναι βασανιστήριο αλλά παιχνίδι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie