• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
και εγώ που έχω πάει στο Βίλνιους δεν το θυμάμαι πουθενά να συνάντησα αυτό το κτίριο!
Ουσιαστικά είναι απέναντι από τη κεντρική πλατεία και τον καθεδρικό, στην άλλη πλευρά του ποταμού, κρυμμένο από τους αμύητους στη σοβιετική αρχιτεκτονική..

escursione

Member
Παίξτε μεταξύ σας τότε. Εγώ δεν είμαι πολυταξιδεμένη άλλωστε :haha:
Εννοείται ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να γκουγκλάρουν! όλο τον κόσμο να έχεις γυρίσει υπάρχουν φώτο από στενά, παραλίες κλπ που δεν τις βρίσκεις παρά μόνο με τύχη ή ένα χαρακτηριστικό που θα το ανακαλύψεις από την παρατηρητικότητα. Εγώ χθες π.χ βρήκα φώτο από μία λέξη πάνω σε μία πόρτα. Ο taver βρήκε ένα δρόμο στο trakai (που παρεπιπτόντως έχω πάει) από μία κολόνα που είπε την ανακάλυψε αν θυμάμαι καλά στο google Earth! Επίσης δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι όλα τα αξιοθέατα που έχεις επισκεφτεί και λογικό είναι να ανατρέξεις και στα αρχεία σου, ειδικά εαν ξέρεις τη χώρα και ψάχνεις την πόλη. Άλλωστε κερδίζει ο πιο γρήγορος και άμα έχεις επισκεφτεί το μέρος απαντάς πρώτος!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie