GTS
Member
Πόλη σιλβουπλέ (οι φωτό είναι πάντα δικές μου)
search for photos
Δεν παίζουμε όλοι βρώμικαΠες το! Όλοι χρησιμοποιούμε όλα τα "μέσα" εδώ
Μαρακές;Πόλη σιλβουπλέ (οι φωτό είναι πάντα δικές μου) View attachment 306156
Καλή προσπάθεια, αλλά όχι! Κάτι λιγότερο τουριστικό.Μαρακές;
Rabat?Καλή προσπάθεια, αλλά όχι! Κάτι λιγότερο τουριστικό.
Ούτε...Rabat?
και εγώ που έχω πάει στο Βίλνιους δεν το θυμάμαι πουθενά να συνάντησα αυτό το κτίριο!βάλε ξανά δεν έχω πάει ποτέ στο Βίλνιους!
Παίξτε μεταξύ σας τότε. Εγώ δεν είμαι πολυταξιδεμένη άλλωστεΔεν παίζουμε όλοι βρώμικα
Ουσιαστικά είναι απέναντι από τη κεντρική πλατεία και τον καθεδρικό, στην άλλη πλευρά του ποταμού, κρυμμένο από τους αμύητους στη σοβιετική αρχιτεκτονική..και εγώ που έχω πάει στο Βίλνιους δεν το θυμάμαι πουθενά να συνάντησα αυτό το κτίριο!
Aπο τα ωραιοτερα ταξιδια μου. Να πας. Πολυ ωραια παλια πολη.βάλε ξανά δεν έχω πάει ποτέ στο Βίλνιους!
Εννοείται ότι έχουν όλοι το δικαίωμα να γκουγκλάρουν! όλο τον κόσμο να έχεις γυρίσει υπάρχουν φώτο από στενά, παραλίες κλπ που δεν τις βρίσκεις παρά μόνο με τύχη ή ένα χαρακτηριστικό που θα το ανακαλύψεις από την παρατηρητικότητα. Εγώ χθες π.χ βρήκα φώτο από μία λέξη πάνω σε μία πόρτα. Ο taver βρήκε ένα δρόμο στο trakai (που παρεπιπτόντως έχω πάει) από μία κολόνα που είπε την ανακάλυψε αν θυμάμαι καλά στο google Earth! Επίσης δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι όλα τα αξιοθέατα που έχεις επισκεφτεί και λογικό είναι να ανατρέξεις και στα αρχεία σου, ειδικά εαν ξέρεις τη χώρα και ψάχνεις την πόλη. Άλλωστε κερδίζει ο πιο γρήγορος και άμα έχεις επισκεφτεί το μέρος απαντάς πρώτος!!!!Παίξτε μεταξύ σας τότε. Εγώ δεν είμαι πολυταξιδεμένη άλλωστε
εσσαουιρα?Πόλη σιλβουπλέ (οι φωτό είναι πάντα δικές μου) View attachment 306156