_antonis_
Member
Ω ναι, το έβλεπα απο το δρόμο προς το σπίτι...ναι στις μουρνιες ειναι το νοσοκομειο..
20+ μέρες/χρόνο + ρεπό κλπ. Προσωπικά, το καλοκαίρι στον τομέα μου έχω λιγότερη δουλειά και μπρώ να φύγω, αλλά αυτό που κάνω εγώ μπορεί να το κάνει ακόμη ένας συνάδελφος, οπότε το κανονίζουμε.πόση άδεια έχετε και πώς καταφέρνετε να σας τη δίνουν όλη το καλοκαίρι; Γιατί ακούω βδομάδες από δω, βδομάδες από εκεί...Μπράβο!
Έλα ντε!γιατι αυτες οι επιχειρήσεις δουλευουν μονο το καλοκαίρι αφου ειναι τουριστικές. ξέρεις εσυ κανενα μαγαζι στην σαντορινη στην κρητη και ολα τα νησια να ειναι ανοικτο με τουριστες φαντάσματα στο καταχειμωνο??
Δε τα βγάζουν! Γι'αυτό κάθε χρόνο το χρέος τους ανεβαίνει...Το θέμα δεν είναι "γιατί δουλεύουν 3-4 μήνες" .... Το θέμα είναι αν "πρέπει"
σε αυτό το χρονικό διάστημα να βγάζουν τα κέρδη που κάποιος βγάζει δουλεύοντας ένα χρόνο.....:roll:
Ναι και ο δικός μας!!!ιουνιο τριημερο συκια χαλκιδικης
ιουλιο 7μερες καρπαθος(ε ναι εχει κ αλλες ωραιες παραλιες εκτος τις χαλκιδικης!)
αυγουστο αρχες Αγ.Αννα ευβοια(δεν θα πω το ιδιο αλλα περασαμε ωραια...)κ εκλεισα με ενα τριημερακι συκια χαλκιδικης κ παλι
(noraki με to σήμα toy ;antra; Το μπέρδεψες ή εγώ κάνω λάθος; )