Που να παω για Πασχα;

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Κοιτούσα τώρα στο Google ότι από την πλατεία Θεοτοκοπούλου στα Φηρά μέχρι το Φηροστεφάνι είναι γύρω στα 850 μέτρα, δηλαδή τίποτα.
Ώστε δηλαδή στο Φηροστεφάνι έχει ωραιότερη θέα ε; Μα έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που συνέχεια βόλτες θα κάνουμε θα τα δούμε όλα.
Εντάξει, αρχές Μαΐου σίγουρα είναι αρκετά μεγαλύτερη η θερμοκρασία, οπότε είναι πιο άνετα. Πάντως και Αθήνα που κατέβηκα 2-7 Ιανουαρίου (βέβαια εκείνες τις μέρες έκανε πολύ καλό καιρό για την εποχή), πραγματικά πάθαμε πλάκα, συνηθισμένοι και από πιο χαμηλές θερμοκρασίες για Ιανουάριο.
Τι πιστεύετε, το βράδυ στη Σαντορίνη μπορείς να πιεις ποτό έξω ή λόγο της υγρασίας δεν κάθεσαι άνετα;
Όσο για το μπάνιο που αναφέρεις, δεν πάμε με προοπτική του μπάνιου, αλλά του να χορτάσουμε εικόνες και εγώ ειδικά φωτογραφίες. Έχω εδώ και 10 χρόνια που έχω δει άπειρες φωτογραφίες από το νησί, οπότε θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Ναι μπουφάν σίγουρα θα έχουμε. Δηλαδή πηγαίνεις από μονοπάτι στο Φηροστεφάνι και πίσω, δηλαδή δεν μπλέκεις με δρόμο με αυτοκίνητα.
Τώρα δεν ξέρω αν είμαι περιπατητής, αλλά είναι γεγονός ότι περπατάω πολύ για να ανακαλύψω μέρη και φωτογραφικά ενδιαφέρονται. Πριν δύο χρόνια κατεβήκαμε στο Ναύπλιο και τους παράτησα τους άλλου για να ανεβώ στο Παλαμήδι από τα σκαλοπάτια για να φωτογραφίσω το ηλιοβασίλεμα πίσω μου όπως ανέβαινα αλλά και για οτιδήποτε ενδιαφέρον έβρισκα στο Παλαμήδι.
Γενικά αυτή τη διαδρομή Φηρά - Οία την κάνει κι άλλοι, δηλαδή συναντάς κόσμο;
Μπορεί να πάμε με αυτοκίνητο αλλά μπορεί και να νοικιάσουμε. θα δούμε πώς θα μας προκύψει το θέμα.
Από ό,τι είδα το Εμπορειό είναι νότια και όχι κοντά στη θάλασσα, αλλά στην ίδια αρχιτεκτονική γραμμή.
Όσο για τα κάτω Φηρά, δεν κατάφερα να τα βρω αλλά πιστεύω ότι θα τα ανακαλύψουμε όταν θα βρεθούμε εκεί.
Να κάνετε τη διαδρομή με τα πόδια. Αξίζει χίλια! Με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κι αγναντι. Φαγητό στην Οία και επιστροφή με το λεωφορειο. Και μην παραλείψετε τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σημερα εκλεισα Ιταλια με πρωινο στα 60 ευρω το βραδυ σε BB για Μ. Σαββατο. Απλα γυριζουμε την πλατη κι ολα καλα.
................ μαγειρίτσα να δω που θα φας ! :haha:

paefstra

Member
Δεν την παρακολουθεις ομως! Εχει πει οτι την παιρνει μαζι σε ταπερακι
................ μαγειρίτσα να δω που θα φας ! :haha:
Μαγειριτσα δεν τρωω απο παιδι.
Το αρνι ομως μπαινει σε ταπερ ετοιμο με τις πατατουλες του για το σαββατοβραδο, γιατι ο ΑΒ απο εβδομαδα θα δινει τιποτε διπλα bonus, ε κριμα ειναι.

varioAthens

Member
Μαγειριτσα δεν τρωω απο παιδι.
Το αρνι ομως μπαινει σε ταπερ ετοιμο με τις πατατουλες του για το σαββατοβραδο, γιατι ο ΑΒ απο εβδομαδα θα δινει τιποτε διπλα bonus, ε κριμα ειναι.
Μπερδεψα τα lunchboxακια 😎

alma

Member
Ναι αμέ, δύο! Με βούλα χωριάτισσα είμαι :clap:
Τυχερή!!!
Εγώ που είμαι εδώ και γενιές Αθηναία,4ης γενιάς από το ένα σόι, πάντα ζήλευα τα παιδιά στο σχολείο που είχαν χωριό.
Κι εμείς ψάχνουμε τα χωριά των προπαππούδων!!!!
Αγαπώ το Πάσχα στα ελληνικά χωριά, τυχεροί όσοι έχετε!!!

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Τυχερή!!!
Εγώ που είμαι εδώ και γενιές Αθηναία,4ης γενιάς από το ένα σόι, πάντα ζήλευα τα παιδιά στο σχολείο που είχαν χωριό.
Κι εμείς ψάχνουμε τα χωριά των προπαππούδων!!!!
Αγαπώ το Πάσχα στα ελληνικά χωριά, τυχεροί όσοι έχετε!!!
Κι εγώ κάθε τρεις και λίγο αναφωνω: αχ γιατί δεν έχω ένα σπίτι σε χωριό? Και το χειρότερο ούτε οι φίλοι μου δεν έχουν. Μεγάλη καντεμια!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το πατρικό μου σπίτι είναι σε χωριό. Μεγάλωσα στην επαρχία. Δεν έχω απλά καταγωγή απο επαρχία με σπίτι στο χωριό :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom