echo2011
Member
Και γω Βουδαπέστη ή Βαρσοβία θα σου προτείνω για Χριστούγεννα. Πέρσι πήγαμε Βουδαπέστη ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και οι αγορές ήταν ανοιχτές. Βαρσοβία είχαμε πάει τον Δεκέμβρη του 2018 και επίσης είχε πολύ ωραίο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.Το ξερω είναι ακόμα σχετικά νωρίς και ακόμα δεν πήγα καλοκαιρινές διακοπές αλλά σκέφτομαι που να κάνω ταξίδι για Χριστούγεννα ίσως και Πρωτοχρονιά με την κοπέλα μ... Ανάλογα τα εισιτήρια και αν βολεύει με κάποια low cost εταιρεία.
Οπότε αρχίζω να ψάχνω από τώρα ώστε να έχω μια ιδέα, μέχρι Σεπτέμβρη που θα πρέπει να κάνω κράτηση.
Προτιμώ με κάποια πτήση της ryanair (αν και αγανκτησα την τελευταία φορά) η κάποια άλλη low cost εταιρεία, ώστε την διαφορά για τα εισιτήρια να την δώσω για ενα καλό ξενοδοχείο.
Ψάχνω μια πόλη σαν την Πράγα. Με γοτθικό στυλ, να έχει πολλά αξιοθέατα (όχι όπως την Κολωνία) και ψηλά κτήρια! Έχω κόλλημα με τα ψηλά κτήρια και το μεσαιωνικό στυλ .
Το Λονδίνο είναι πάντα κορυφαίος Χριστουγεννιάτικος προορισμός όπως και το Παρίσι.. Αλλά επειδή ζήτησες κάτι σε στυλ Πράγας γιαυτό προτείνω πρώτα τη Βουδαπέστη. Έχω πάει Χριστούγεννα και στην Πράγα, αλλά στη Βουδαπέστη μου άρεσε περισσότερο.