Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα προτιμούσα βραδάκι να είμαστε κάπου κοντά για ποτό κλπΣτο Καψάλι(κάτω από την χώρα) έχει ωραία ποτάδικα.Οι τιμές γενικά είναι κανονικές και όχι πολύ ακριβές.Αν δεν σας ενδιαφέρει η θέα θάλασσα μπορείτε να μείνετε στο κέντρο του νησιού(πχ Μυλοπόταμος) για να μοιράσετε τις αποστάσεις.Αυτοκίνητο απαραίτητο.
Καψάλι και Αγία Πελαγία για παραθαλάσσια, Λιβάδι και Ποταμός για κάτι λίγο πιο μακριά από τη θάλασσα, αυτές είναι οι προτάσεις μου για ποτό, με τη σειρά που τα αναφέρω. Φθηνό νησί, οπωσδήποτε αμάξι και προτείνω ένα βράδυ για φαγητό στη ταβέρνα της Φιλιώς στο Κάλαμο.
Οι παραλίες λένε αλλά για τις περισσότερες να είσαι έτοιμος για χωματόδρομους.Ωραία η Αγία Πελαγία αλλά δεν ξέρω για το βράδυ.Είνα και μακριά από την χώρα.Κάπου στο κέντρο του νησιού είναι καλύτερα για διαμονή.Ερώτηση , που μένω για ηρεμία στα Κύθηρα ; Οι παραλίες λένε τίποτα ; Θέλουμε πιο πολύ για παραλίες όχι για βράδυ ( έχω βρει στο Διακοφτί ή στην Αγία Πελαγία για διαμονή )
Η Αγία Πελαγία δεν μου άρεσε και τόσο.Ερώτηση , που μένω για ηρεμία στα Κύθηρα ; Οι παραλίες λένε τίποτα ; Θέλουμε πιο πολύ για παραλίες όχι για βράδυ ( έχω βρει στο Διακοφτί ή στην Αγία Πελαγία για διαμονή )