Που είναι στον κόσμο (v3)

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας

Borealis

Member
Πιθανότατα ναι, στη φωτό φαίνεται προτείχισμα και τάφρος που είναι χαρακτηριστικό της Κωνσταντινούπολης, επίσης η ''συντήρηση'' είναι χαρακτηριστικά άθλια

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το Νέσεμπαρ, που ομολογώ ούτε που το είχα ακούσει, μοιάζει να έχει τείχη σε χειρότερη κατάσταση από αυτά της φωτό... Πιο πολύ μοιάζουν με της Πόλης...
https://www.google.com/search?q=nes...=img&ei=Z6WlXquzEIS-ad3msrgL&bih=657&biw=1280
Έχεις απόλυτο δίκιο! Τη φωτογραφία την πήρα απο εδώ
https://pt.m.wikipedia.org/wiki/Ficheiro:Car_bed_pusk.jpgαλλά η αναζήτηση που έκανα ήταν για το Νεσέμπαρ....έπρεπε να το τσεκάρω καλύτερα!
Ζητώ συγνώμη!

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πιθανότατα ναι, στη φωτό φαίνεται προτείχισμα και τάφρος που είναι χαρακτηριστικό της Κωνσταντινούπολης, επίσης η ''συντήρηση'' είναι χαρακτηριστικά άθλια
Έχοντας διδάξει πολλές φορές Ιστορία στην Ε' τάξη έχω δείξει πολλή φωτό, πολλά βίντεο στα παιδιά από τα τείχη της Πόλης, δικές μου και από άλλες πηγές...Για αυτό περίμενα με αγωνία να δω από ποια πόλη είναι η φωτό...:)
@Sassenach77 έμαθα το Νεσεμπαρ, όλα καλά!!!

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βάζει αυτός που βρήκε την Κων/πολη δεν ξέρω ποιος ήταν
Δεν είχα σκοπό να βάλω τείχη της Κωνσταντινούπολης, αλλά του Νεσέμπαρ....λυπάμαι που δεν έβαλα δική μου φώτο αλλά τις έχω χάσει όλες.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αποφασίστε πως θέλετε να συνεχίσουμε για να ξέρω και τι να ψάχνω

Borealis

Member
Δεν είχα σκοπό να βάλω τείχη της Κωνσταντινούπολης, αλλά του Νεσέμπαρ....λυπάμαι που δεν έβαλα δική μου φώτο αλλά τις έχω χάσει όλες.
Εντάξει δεν έγινε τίποτα, ίσα ίσα μας τρέλανες να ψάχνουμε για τείχη ίδια με της Πόλης, για μένα ήταν πολύ καλό. Πάντως άσχετα αν μπήκε λάθος η φωτό είναι από την Πόλη και συνεχίζει αυτός που την βρήκε

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη