Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ναι, βάζειςΜεσημβρία, σημερινό Νέσεμπαρ
Ναι, βάζειςΜεσημβρία, σημερινό Νέσεμπαρ
Έχεις απόλυτο δίκιο! Τη φωτογραφία την πήρα απο εδώΤο Νέσεμπαρ, που ομολογώ ούτε που το είχα ακούσει, μοιάζει να έχει τείχη σε χειρότερη κατάσταση από αυτά της φωτό... Πιο πολύ μοιάζουν με της Πόλης...
https://www.google.com/search?q=nes...=img&ei=Z6WlXquzEIS-ad3msrgL&bih=657&biw=1280
Έχοντας διδάξει πολλές φορές Ιστορία στην Ε' τάξη έχω δείξει πολλή φωτό, πολλά βίντεο στα παιδιά από τα τείχη της Πόλης, δικές μου και από άλλες πηγές...Για αυτό περίμενα με αγωνία να δω από ποια πόλη είναι η φωτό...Πιθανότατα ναι, στη φωτό φαίνεται προτείχισμα και τάφρος που είναι χαρακτηριστικό της Κωνσταντινούπολης, επίσης η ''συντήρηση'' είναι χαρακτηριστικά άθλια
Δεν είχα σκοπό να βάλω τείχη της Κωνσταντινούπολης, αλλά του Νεσέμπαρ....λυπάμαι που δεν έβαλα δική μου φώτο αλλά τις έχω χάσει όλες.Βάζει αυτός που βρήκε την Κων/πολη δεν ξέρω ποιος ήταν
Εντάξει δεν έγινε τίποτα, ίσα ίσα μας τρέλανες να ψάχνουμε για τείχη ίδια με της Πόλης, για μένα ήταν πολύ καλό. Πάντως άσχετα αν μπήκε λάθος η φωτό είναι από την Πόλη και συνεχίζει αυτός που την βρήκεΔεν είχα σκοπό να βάλω τείχη της Κωνσταντινούπολης, αλλά του Νεσέμπαρ....λυπάμαι που δεν έβαλα δική μου φώτο αλλά τις έχω χάσει όλες.
όχι καλέ, τη φωτογραφία που είχες βάλει ξαναβάλε... ή όποια άλλη θέλεις βέβαια..Βάζει αυτός που βρήκε την Κων/πολη δεν ξέρω ποιος ήταν