Borealis
Member
Το φεστιβάλ κινηματογράφου είναι πολύ γνωστό καλοκαιρινό, βέβαια δεν ξέρω αν η φωτό είναι από αυτό.Καλά έβαλα Υellow chairs in a square και μου το έβγαλε....είναι κάτι καθιερωμένο;
Το φεστιβάλ κινηματογράφου είναι πολύ γνωστό καλοκαιρινό, βέβαια δεν ξέρω αν η φωτό είναι από αυτό.Καλά έβαλα Υellow chairs in a square και μου το έβγαλε....είναι κάτι καθιερωμένο;
https://www.shutterstock.com/image-photo/1508-locarno-switzerland-large-openair-screen-1480470134Το φεστιβάλ κινηματογράφου είναι πολύ γνωστό καλοκαιρινό, βέβαια δεν ξέρω αν η φωτό είναι από αυτό.
Μια να ταιριάζει με τις ώρες που περνάμε και φυσικά είναι πάλι από μοναστήρι του Νομού Χανίων, καλή Ανάσταση και από μένα.
View attachment 308186
Μπράβο ρε σαίνι! μπορεί να ελίσσεσαι ανάμεσα στα θέματα αλλά τα καταφέρνεις μια χαρά!Μονη Παναγιας οδηγητριας Γωνιας ;;;
Έχασες το προηγούμενο, που δεν είχε ούτε φώτο στο google map....μούρλια ήταν!!!Βαζω google maps, μοναστηρι νομος χανιων. Εβγαλε μια διπλα στο Ελαφονησι, τη δικη σου που ειναι διπλα στο Κολυμβαρι και καμια 15αρια γυρω απο τα Χανια!! Τις πηρα με τη σειρα και κοιταγα φωτο!
Βάλε! Πάω να τσουγκρίσω αυγουλάκιΝα βαλω;; Θελουμε ακομα 7 λεπτα!