Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
ΟΚ,συνεχιζειςΑη Γιάννης ο Ρώσος
(πάντως πληροφοριακά η εκκλησια λέγεται σκετο Saint John)
ΟΚ,συνεχιζειςΑη Γιάννης ο Ρώσος
Εντάξει Saint John αποκλείεται να λέγεται γιατί οι Μαυροβούνιοι δεν έχουν ακόμα επίσημη γλώσσα την αγγλική, οπότε για μας είναι Άγιος Ιωάννης και για αυτούς Σβέτι Ίβαν. Λάθος μου που προσπάθησα να ''παίξω'' με τις λέξειςΟΚ,συνεχιζεις
(πάντως πληροφοριακά η εκκλησια λέγεται σκετο Saint John)
Νομός Καστοριάς είναι μικρούλη μου. Αλλά πιο ακριβώς είναι, θέλει ψάξιμο.
Στείλε μαιλ σε θείες και θείους που ζουν σε χωριάΝομός Καστοριάς είναι μικρούλη μου. Αλλά πιο ακριβώς είναι, θέλει ψάξιμο.
Θα ξεκινήσω πρώτα από το χωριό μου το ψάξιμο. Μετά τον οδοντίατρο όμως....Στείλε μαιλ σε θείες και θείους που ζουν σε χωριά
Η Καστοριά στέλνει χαιρετίσματα και όλοι με ένα στόμα και μια "φωνή", μαζί και εγώ είπαμε πρώτα Ντολτσό....Αν δεν είναι όμως μέσα στη Καστοριά τότε στο παλιό Άργος ή στο Βογατσικό (αν έχει μείνει κανένα απο αυτά εκεί) ή σε κάποιο χωριό προς το Βίτσι. Κατοικίες με τέτοια φουρούσια έχει προς τα εκεί.Στείλε μαιλ σε θείες και θείους που ζουν σε χωριά
Στείλε και τα δικά μου χαιρετίσματα στην Καστοριά και με ένα στόμα και μια φωνή πες της να ξαναπροσπαθήσει!Η Καστοριά στέλνει χαιρετίσματα και όλοι με ένα στόμα και μια "φωνή", μαζί και εγώ είπαμε πρώτα Ντολτσό....Αν δεν είναι όμως μέσα στη Καστοριά τότε στο παλιό Άργος ή στο Βογατσικό (αν έχει μείνει κανένα απο αυτά εκεί) ή σε κάποιο χωριό προς το Βίτσι. Κατοικίες με τέτοια φουρούσια έχει προς τα εκεί.
Το βρήκαμε; χαχα
Αυτές μου θυμίζουν και το χωριό μου, αλλά δεν είναι! Έχω πεθάνει στο γέλιο....
Κατέβα από το ΒίτσιΣιδηροχώρι;