Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ε σου είπα απο την αρχή οτι μου θυμίζει Βίτσι. Τώρα θα έλεγα και το Τοιχιό μία, για να εισπράξω ένα ΟΧΙ. Οκ, κατεβαίνωΚατέβα από το Βίτσι
Ε σου είπα απο την αρχή οτι μου θυμίζει Βίτσι. Τώρα θα έλεγα και το Τοιχιό μία, για να εισπράξω ένα ΟΧΙ. Οκ, κατεβαίνωΚατέβα από το Βίτσι
Ξαναπαραθέτω το μνμ σου όπου σου είπα χαιρετίσματα και προσπάθησε ξανά, άρα είχα πει σε όλα όχιΗ Καστοριά στέλνει χαιρετίσματα και όλοι με ένα στόμα και μια "φωνή", μαζί και εγώ είπαμε πρώτα Ντολτσό....Αν δεν είναι όμως μέσα στη Καστοριά τότε στο παλιό Άργος ή στο Βογατσικό (αν έχει μείνει κανένα απο αυτά εκεί) ή σε κάποιο χωριό προς το Βίτσι. Κατοικίες με τέτοια φουρούσια έχει προς τα εκεί.
Το βρήκαμε; χαχα
Έχει μείνει η μεριά προς το Γράμμο...εκέι είναι; Αν είναι εκεί θα με κουφάνεις τελείως!Ξαναπαραθέτω το μνμ σου όπου σου είπα χαιρετίσματα και προσπάθησε ξανά, άρα είχα πει σε όλα όχι
όχι δεν είναι στο Γράμμο, έχουν μείνει και άλλαΈχει μείνει η μεριά προς το Γράμμο...εκέι είναι; Αν είναι εκεί θα με κουφάνεις τελείως!
Όχι. Δεν μου λέει κάτι. Και με τόσες φωτογραφίες με μπερδεύεις πιο πολύ. Περιμένουν και όλοι οι άλλοι να μάθουν πιο χωριό είναι....Μη ανεβάσεις άλλες!Αυτό το καταπληκτικό έργο τέχνης που καταρρέει δυστυχώς είναι στο διπλανό χωριό, σου λέει τίποτα?
View attachment 318863
Καλά με συγχωρείς κιόλας που δεν ξέρω όλα τα χωριά της Καστοριάς!όχι σε όλα, πατριδογνωσία μηδέν, καταρράκτες της Θούλης 10
χαχα το βρήκες!!!!Κορησός; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα χωριά σε πλαγιά βουνού
Κι αυτό φυλαγμένο στο 'χω!χαχα το βρήκες!!!!