Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Απο το πρωί έχω ρωτήσει..................anyway!Συγγνωμη δεν το ειχα δει. Για να επανορθωσω ειναι Πορτογαλια
Απο το πρωί έχω ρωτήσει..................anyway!Συγγνωμη δεν το ειχα δει. Για να επανορθωσω ειναι Πορτογαλια
ΝαιΛισαβόνα;
Βρες το μόνος σου!
Το εχω ψάξει και δεν μπορώ να το βρω. Σε κάτι μοναστήρια που έχει η Λισαβόνα αποκλείεται να πηγες, ούτε τι ζώο είναι δεν μπορώ να προσδιορίσω, οπότε παραιτούμαι. Όταν δεν έχει νόημα κάτι δεν ασχολούμαι με αυτό....Αντι να ψαξεις να βρεις τη γουρνα στην Πορτογαλια
Σε καστρο ειναιΤο εχω ψάξει και δεν μπορώ να το βρω. Σε κάτι μοναστήρια που έχει η Λισαβόνα αποκλείεται να πηγες, ούτε τι ζώο είναι δεν μπορώ να προσδιορίσω, οπότε παραιτούμαι. Όταν δεν έχει νόημα κάτι δεν ασχολούμαι με αυτό....
Το πρωτοΑγ. Γεώργιος; πύργος Μπελέμ;
Όσες φωτογραφίες και να είδα από αυτό, κρήνη τέτοια δεν είδα...Το πρωτο
Δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι αλλα θυμαμαι πως ειναι σ' ενα μερος που δεν υπηρχε ανθρωπος αν και το καστρο ηταν γεματο.Όσες φωτογραφίες και να είδα από αυτό, κρήνη τέτοια δεν είδα...
Όταν πάω θα ψάξω να το βρωΔεν θυμαμαι ακριβως που ειναι αλλα θυμαμαι πως ειναι σ' ενα μερος που δεν υπηρχε ανθρωπος αν και το καστρο ηταν γεματο.