GTS
Member
Οχι οκ! Δε μου θυμιζει κατι το σπιτι ομωςΒάλε άμα θέλεις και εμένα δεν ήταν η σειρά μου, βέβαια μάλλον θα το βρεις αμέσως!
Οχι οκ! Δε μου θυμιζει κατι το σπιτι ομωςΒάλε άμα θέλεις και εμένα δεν ήταν η σειρά μου, βέβαια μάλλον θα το βρεις αμέσως!
Άνω Λεχώνια Βόλοςεύκολο επειδή είναι από παραχώρηση σειράς
View attachment 312124
Ε τώρα θα βάλεις! δεν την γλιτώνεις!Άνω Λεχώνια Βόλος
Sorry για το off topic αλλά αυτό στην Θεσσαλονικη είναι και με στοιχεία πιο στοιχειωμένο (Β.Ολγας 261)Ε τώρα θα βάλεις! δεν την γλιτώνεις!
Υποτίθεται ότι αρχιτέκτονας είναι ο αδερφός του Ντε Κίρικο, θεωρείται το πιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι της Ελλάδας
Και γιατί την χαράμισες την φωτό? θα το έβρισκα και θα συζητούσαμε πιο είναι περισσότερο στοιχειωμένο! να θυμίσω ότι και το κτίριο της Ιταλικής κυβέρνησης έγινε αφίσα αμερικάνικης σειράς τρόμουSorry για το off topic αλλά αυτό στην Θεσσαλονικη είναι και με στοιχεία πιο στοιχειωμένο (Β.Ολγας 261) View attachment 312133
Δεν έχω εξοχικό καρντιά μου. Παρόλα αυτά σου χρωστάω ένα κερασματάκι.Το εξοχικό σου? περιμένω πρόσκληση πολύ ωραίο φαίνεται
Την έσβησα την χθεσινή....πάμε παρακάτω! όχιΜονή Εικοσιφοίνισσας
Πήγα να σε πιάσω μήπως ξαναέβαλες από κει!Την έσβησα την χθεσινή....πάμε παρακάτω! όχι
Ούτε αυτό είναι!Πήγα να σε πιάσω μήπως ξαναέβαλες από κει!