• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Σας ευχαριστώ πολύ... και γω που είχα τρομάξει με κάτι τιμές γύρω στα 50€...
Οπότε αν βγάλω το πρώτο με 19 ευρώ είναι και το παλάτι και οι κήποι έτσι?
Ναι. Και αποτι γραφει στο site μπορεις να μπεις και να βγεις στο complex οσες φορες θελεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Φλαμένγκο έχετε κλείσει από πριν;στην Γρανάδα ή στην Σεβίλλη;
Επειδη εχουμε δει φλαμενγκο και στη Μαδριτη πριν 1,5 χρονο, ακομη δεν το εχω ψαξει ζεστα. Θα ηθελα να δω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα. Παντως αν ξανακαταληξω σε κατι παρομοιο θα κλεισω καμμια βδομαδα νωριτερα το πολυ.
TEATRO DE LA MAESTRANTZA Σεβιλλη 18/5 εχει μια ωραια παρασταση. Αν βρω εισητηρια για εκει με βλεπω

Last edited:

Georgie

Member
Καλησπέρα.
Αλλαγή πλάνου ξανά.
Ενώ ήμουν έτοιμος να κλείσω για Ιταλία τελικά αποφάσισα να επισκεφτώ για 4η φορά την λατρεμένη μου Ανδαλουσία.
30 Απριλίου η αναχώρηση από Δουβλίνο με επιστροφή στις 7 Μαϊου
Μια ολόκληρη εβδομάδα λοιπόν για να επισκεφτώ μέρη που δε πρόλαβα να δω στις προηγούμενες επισκέψεις. Cadiz Ronda Tarifa.
Θα ξεκινήσω με 2 διανυκτερεύσεις στη Σεβίλλη και μετά έχω σκοπό να πάω Cadiz με νοικιασμένο αυτοκίνητο για άλλες 2 νύχτες.
Εδώ υπάρχει ένα θέμα επειδή το parking εκεί είναι και δυσεύρετο και ακριβό.

Μια διανυκτέρευση μετά που έχω κλείσει Tarifa και μετά 2 διανυκτερεύσεις Ronda.
Επίσης να αναφέρω ότι οι τιμές ειδικά στη Cadiz είναι κάπως ανεβασμένες
Κάτω από 150€ τη μέρα δε βρίσκεις.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπέρα.
Αλλαγή πλάνου ξανά.
Ενώ ήμουν έτοιμος να κλείσω για Ιταλία τελικά αποφάσισα να επισκεφτώ για 4η φορά την λατρεμένη μου Ανδαλουσία.
30 Απριλίου η αναχώρηση από Δουβλίνο με επιστροφή στις 7 Μαϊου
Μια ολόκληρη εβδομάδα λοιπόν για να επισκεφτώ μέρη που δε πρόλαβα να δω στις προηγούμενες επισκέψεις. Cadiz Ronda Tarifa.
Θα ξεκινήσω με 2 διανυκτερεύσεις στη Σεβίλλη και μετά έχω σκοπό να πάω Cadiz με νοικιασμένο αυτοκίνητο για άλλες 2 νύχτες.
Εδώ υπάρχει ένα θέμα επειδή το parking εκεί είναι και δυσεύρετο και ακριβό.

Μια διανυκτέρευση μετά που έχω κλείσει Tarifa και μετά 2 διανυκτερεύσεις Ronda.
Επίσης να αναφέρω ότι οι τιμές ειδικά στη Cadiz είναι κάπως ανεβασμένες
Κάτω από 150€ τη μέρα δε βρίσκεις.
:clap:Σε ξεσηκωσαμε?
Παντως οσον αφορα τις τιμες το ιδιο ισχυει και για τη Μαλαγα. Η πιο ακριβη διαμονη σε σχεση με Σεβιλλη, κορδοβα, Γραναδα.

Georgie

Member
:clap:Σε ξεσηκωσαμε?
Παντως οσον αφορα τις τιμες το ιδιο ισχυει και για τη Μαλαγα. Η πιο ακριβη διαμονη σε σχεση με Σεβιλλη, κορδοβα, Γραναδα.
Ναι δίκιο έχεις.
Έπεσε το μάτι μου και στη Μάλαγα.
Βέβαια για κάποιο λόγο την αδικώ επειδή δε την είχα ποτέ στο πρόγραμμα, ίσως άδικα αφού από το φόρουμ έχω διαβάσει καλες.εντυοωσεις.
Πάντα στο μυαλό μου τη είχα super touristy

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι δίκιο έχεις.
Έπεσε το μάτι μου και στη Μάλαγα.
Βέβαια για κάποιο λόγο την αδικώ επειδή δε την είχα ποτέ στο πρόγραμμα, ίσως άδικα αφού από το φόρουμ έχω διαβάσει καλες.εντυοωσεις.
Πάντα στο μυαλό μου τη είχα super touristy
Εμεις την προσθεσαμε υποχρεωτικα λογω αεροδρομιου. Που ξερεις μπορει να μας εντυπωσιασει. Θα κανουμε μια επισκεψη και στη malagueta.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Δεν είναι άσχημη η Μάλαγα για βόλτα. Απλά τα υπόλοιπα είναι πιο όμορφα.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Επειδη εχουμε δει φλαμενγκο και στη Μαδριτη πριν 1,5 χρονο, ακομη δεν το εχω ψαξει ζεστα. Θα ηθελα να δω κατι διαφορετικο αυτη τη φορα. Παντως αν ξανακαταληξω σε κατι παρομοιο θα κλεισω καμμια βδομαδα νωριτερα το πολυ.
TEATRO DE LA MAESTRANTZA Σεβιλλη 18/5 εχει μια ωραια παρασταση. Αν βρω εισητηρια για εκει με βλεπω
Εγώ παρακολούθησα πριν ένα μήνα εδώ: Sala Almoraima - Tablao Flamenco en Sevilla στην περιοχή της Τριάνα. Δεν νομίζω πως θα ξεχάσω ποτέ το πάθος όλων των καλλιτεχνών και ιδιαιτέρως της χορεύτριας

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Εγώ παρακολούθησα πριν ένα μήνα εδώ: Sala Almoraima - Tablao Flamenco en Sevilla στην περιοχή της Τριάνα. Δεν νομίζω πως θα ξεχάσω ποτέ το πάθος όλων των καλλιτεχνών και ιδιαιτέρως της χορεύτριας
Πιστευω οτι ολοι οι καλλιτεχνες που ασχολουνται με το φλαμενγκο δινουν ψυχη. Αλλιως πως να βγει αυτος ο χορος; Τους παρακολουθεις και αληθεια "χανεσαι". Απλα εψαχνα να δω μια παρασταση διαφορετικη. Ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτο: BALLET FLAMENGO DE ANDALUCIA. Θα ειναι στη Σεβιλλη τις μερες που θα ειμαι κι εγω και ειπα να το εκμεταλλευτω. Χθες με τη συζητηση μας μου το θυμησατε και εκλεισα τα εισιτηρια.

Terra2012

Member
Πιστευω οτι ολοι οι καλλιτεχνες που ασχολουνται με το φλαμενγκο δινουν ψυχη. Αλλιως πως να βγει αυτος ο χορος; Τους παρακολουθεις και αληθεια "χανεσαι". Απλα εψαχνα να δω μια παρασταση διαφορετικη. Ψαχνοντας επεσα πανω σε αυτο: BALLET FLAMENGO DE ANDALUCIA. Θα ειναι στη Σεβιλλη τις μερες που θα ειμαι κι εγω και ειπα να το εκμεταλλευτω. Χθες με τη συζητηση μας μου το θυμησατε και εκλεισα τα εισιτηρια.
Ποιο είναι ακριβώς το site για να το δω και γω γιατί δεν μου βγαίνει..

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ποιο είναι ακριβώς το site για να το δω και γω γιατί δεν μου βγαίνει..
TEATRO DE LA MAESTRANZA θα μπεις. Ανοιξε το προγραμμα του θεατρου και κοιτα 18/5. Δινουν μονο μια παρασταση αποτι ειδα και τα εισιτηρια φευγουν γρηγορα. Θα εισαι εκεινες τις ημερες Σεβιλλη?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.704
Νεότερο μέλος
Κατερίνα123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom