• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Που ΔΕΝ θα πηγαινα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν απαγορεύεται στους ντόπιους να πλησιάζουν κανένα τουριστικό προορισμό στην Κουβα. Απαγορευόταν να μένουν σε ξενοδοχεία ξένων ενδιαφερόντων, αλλα κι αυτό αποτελεί παρελθόν εδώ και καιρό.

Στο Iran Η επανάσταση του '79 σε καμια περίπτωση δεν έχει διαγράψει κανένα επίτευγμα, αντιθέτως καταβάλλει πολύ φιλότιμες προσπάθειες να αναδείξει τι βαθύτητα του περσικού προ-ισλαμικού πολιτισμού, κανε μια βόλτα στα τοπικά γραφεία προώθησης τουρισμού στο IRan και θα δεις ποσα χρήματα και διαφήμιση πέφτει στα στα προ-ισλαμικά μνημεία.Καλώς η κακώς το Islam αποτελεί το βασικό κορμό του σύγχρονου τρόπου ζωής στο Iran (με ο,τι αυτό συνεπάγεται...), αλλα αυτό δεν έχει επηρεάσει σε καμια περίπτωση την κυβερνητική προσπάθεια ανάδειξης τις ιστορίας τις χώρας.

mary_athens

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο επιτελους!
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Νοτιας Αμερικης
Εγω δε θα πηγαινα ποτε στην Κολομβια, Βενεζουελα , Μογγολια, Βιετναμ, κεντρικη Αφρικη. Δεν με ελκουν καθολου αυτα τα μερη...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγω δε θα πηγαινα ποτε στην Κολομβια, Βενεζουελα , Μογγολια, Βιετναμ, κεντρικη Αφρικη. Δεν με ελκουν καθολου αυτα τα μερη...
σεβαστό mary a αλλα που ξέρεις ..μπορεί να αναθεωρήσεις εντελώς στην πορεία !!!:roll:

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
κάποια από αυτά ίσως να τα καταλαβαίνω, αλλά Βενεζουέλα??????

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
και εγώ πάω παντού...αρκεί να μην τίθεται σε κίνδυνο η σωματική μου ασφάλεια.όλα τα μέρη έχουν κάτι να σου προσφέρουν..μονο και μονο οτι έχεις άλλες παραστάσεις ..περπατάς σε δρόμους τελειως διαφορετικούς απο αυτούς που εχεις συνηθήσει..αναπνέεις άλλον αέρα...βλέπεις διαφορετικούς ανθρώπους....γεύεσαι άλλα φαγητά....όλα είναι μια εμπειρία.. και αυτές είναι που μένουν σε αυτή την ζωή ..καλές η ασχήμες το ταξίδι έχει σημασία..να εγώ το 4ημερο θα παω βουλγαρία,δεν το ειχα σκεφτεί ποτέ...εριξε την ιδέα η παρέα και λέω ναι...δεν τρελλαινομαι..αλλά κάτι θα παρω...θα έχω να θυμάμαι και να συζητώ μέχρι τα χριστούγεννα που θα παώ βιέννη...

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
και εγώ πάω παντού...αρκεί να μην τίθεται σε κίνδυνο η σωματική μου ασφάλεια.όλα τα μέρη έχουν κάτι να σου προσφέρουν..μονο και μονο οτι έχεις άλλες παραστάσεις ..περπατάς σε δρόμους τελειως διαφορετικούς απο αυτούς που εχεις συνηθήσει..αναπνέεις άλλον αέρα...βλέπεις διαφορετικούς ανθρώπους....γεύεσαι άλλα φαγητά....όλα είναι μια εμπειρία.. και αυτές είναι που μένουν σε αυτή την ζωή ..καλές η ασχήμες το ταξίδι έχει σημασία..
Πραγματικά με κάλυψες. Συμφωνώ απόλυτα.

mary_athens

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο επιτελους!
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Νοτιας Αμερικης
Λετε να αναθεωρησω ε?Απλα το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα κινητρο για να παω εκει, η μια πολυ καλη αφηγηση καποιου ατομου που πηγε σε αυτα τα μερη. Παντως ενταξει ειμαι μικρη ακομη μπορει σε 10 χρονια να λεω αλλα!Τα κανω κατι τετοια!

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
δεν θα ξαναπήγαινα Βέλγιο ( αν και τα ατομα ειναι πολυ κουλ & οι σοκολατες & οι μπυρες τελειες) , Μύκονο και Ντουμπαι ( εκτος αν κερδιζα κανενα ταξίδι) α και Μπάνσκο! ( βαρετό πλην του χιονοδρομικού)
ευχαρίστως θα πήγαινα Πακιστάν , Αφγανιστάν , Τατζικισταν , Αζερμπαιτζαν , Αλβανία , Τόγκο , Υεμένη κλπ κλπ κλπ..

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Eγω δεν θα πηγαινα στο Ισραηλ.
Ο λογος ειναι απλος.Αμα πας στο Ισραηλ μετα δεν μπορεις να πας σε διαφορες αραβικες χωρες οποτε στο ζυγι εννοειται οτι προκρινεται ο αραβικος κοσμος!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills