dmdoc
Member
Μα είναι σαφές...η επόμενη πόλη που θα σταματήσει η κρουαζιέρα.Tελικα βγαλαμε συμπερασμα ποιος κερδισε απο την αποφαση του εμπορικου
συλλογου για κλειστα μαγαζια?
Μα είναι σαφές...η επόμενη πόλη που θα σταματήσει η κρουαζιέρα.Tελικα βγαλαμε συμπερασμα ποιος κερδισε απο την αποφαση του εμπορικου
συλλογου για κλειστα μαγαζια?
Εφημερίδα "Ριζοσπάστης" - "Rizospastis" newspaper : ΠΟΛΙΤΙΚΗΘα μπορούσαμε επίσης να έχουμε link του άρθρου από τον τοπικό τύπο όπως είθισται να ζητείται από όλους;
Με πέρασες μάλλον για κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ που έχει πάψει να γράφει.
Link δε βλέπω πάντως και ο Εμπορικός Σύλλογος του Βόλου τέτοια ανακοίνωση δεν έχει,τουλάχιστον στο site του.
Πρώτο μήνυμα....Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ανακοίνωσε ότι όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά
μπορούσες και να του πεις να μην διαπράττει τα αυτόφωρα αδικηματάκια τα σ-κ ή να μην τα διαπράττει και καθόλου ( να κάτι καινούργιο!!!!!!) ή απλά να είναι πιο έξυπνος και να μην τον πιάνουν!!!!! επίσης μπορείς να το γυρίσεις στα αστικά!!!!! επίλογές πολλές!!!!Ερση συμφωνω και εγώ μαζί αλλα ..... Αναφέρθηκε πιο πάνω ότι οι ελεύθεροι επαγγελματιες επιλέγουν ελεύθερα να δουλέψουν Σάββατο ή Κυριακή κλπ. Δηλαδή εγώ το προηγούμενο Σαββατο που συλλάβαν εντολέα μου με ενταλμα σύλληψης και κάποια αυτόφωρα αδικήματα, είχα την ευχέρεια να του πω (σύμφωνα με την άποψη καποιων) ότι σήμερα δεν έρχομαι γιατί αυτό το μήνα έχω μαζέψει πολλά χρήματα. Πολύ απλά όμως θα τον έχανα απο πελατη όχι μόνο σε αυτή την υπόθεση αλλά και στις υπόλοιπες υποθεσεις του, όπως ενδεχομένως να έχανα και τις υποθέσεις 3-4 συγγενών ή γνωστών του.
Για τετοια "ελευθερία επιλογής" μιλάμε.
χαχαχχα!!! Θεός!!!! εγώ μαζί σου στο κίνημα κι ας μην είμαι παπάς!!!!Μην πιάνετε ειδικά επαγγέλματα ρε παιδιά.
Κι ο παπάς δουλεύει Κυριακή,φαντάζεστε να διαμαρτυρόταν;
Χαχα,θα οργανώσω κίνημα ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία των ιερέων (έλα μπας και ευθυμήσουμε και λιγάκι,νομίζω ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί στο θέμα).
οι σωστοί αναρχικοί!!!!!!Μα δεν χρησιμοποιυν σφαιρες οι αναρχικοι...
O Pan φταίει που μεταμφίεσε τον Μάκη για να μην τον βρίσκουν!!!!!
Θεός!!!! προσκυνώ πρωί πρωί!!!!!Μα είναι σαφές...η επόμενη πόλη που θα σταματήσει η κρουαζιέρα.