evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Εμένα μου αρέσει ο τύπος που μαζεύει τα λεφτά για τον καταρράκτη! Αν είναι δημόσιος υπάλληλος πως κάνω μετάταξη στη Γουατεμάλα;
Πράγματι ήταν τρομερός. Αραγμένος στην αιώρα του και είχε έναν άλλον που μάζευε τα λεφτά. Εκείνος ούτε που σηκώθηκε! Για τη φωτογραφία ήταν πάντως θετικότατος. Τόσο, όσο κι εγώ σήμερα στον κορωνοϊό.Εμένα μου αρέσει ο τύπος που μαζεύει τα λεφτά για τον καταρράκτη! Αν είναι δημόσιος υπάλληλος πως κάνω μετάταξη στη Γουατεμάλα;
ααα και συ;;; από το ταξίδι τον έφερες; ή βρέθηκε ο "υπαίτιος"? Περαστικά!Πράγματι ήταν τρομερός. Αραγμένος στην αιώρα του και είχε έναν άλλον που μάζευε τα λεφτά. Εκείνος ούτε που σηκώθηκε! Για τη φωτογραφία ήταν πάντως θετικότατος. Τόσο, όσο κι εγώ σήμερα στον κορωνοϊό.
Ούτε που κουνήθηκε από την αιώρα του ο τύπος ε? Μπορεί και να είμαστε συγγενείς, πρέπει να το ψάξωΟ τύπος που εισέπραττε τα χρήματα για την είσοδο στους καταρράκτες:
View attachment 395198
Ιδέα δεν έχω. Πάντως από το ταξίδι είναι πάνω από δέκα μέρες που γυρίσαμε, οπότε αυτό δεν παίζει. Όσο για τον υπαίτιο, τώρα που όλοι πετάξαμε τις μάσκες δε θα είναι εύκολο να βρεθεί ο υπαίτιος.ααα και συ;;; από το ταξίδι τον έφερες; ή βρέθηκε ο "υπαίτιος"? Περαστικά!
Ή όσο εγώ, όταν ήμουνα στο Rio Dulce το Δεκέμβριο (εννοείται έμεινα εντός του ξενοδοχείου). Περαστικά!Πράγματι ήταν τρομερός. Αραγμένος στην αιώρα του και είχε έναν άλλον που μάζευε τα λεφτά. Εκείνος ούτε που σηκώθηκε! Για τη φωτογραφία ήταν πάντως θετικότατος. Τόσο, όσο κι εγώ σήμερα στον κορωνοϊό.
Αυτά είναι! Άμα είναι θετικός ο άνθρωπος! Μας έχεις γράψει ιστορίες από άλλα κι άλλα μέρη, από δω δε θα μας γράψεις?Ή όσο εγώ, όταν ήμουνα στο Rio Dulce το Δεκέμβριο (εννοείται έμεινα εντός του ξενοδοχείου). Περαστικά!
Προσέχετε τι ζητάτε. Πρόσφατη ιστορία μου από ταξίδι 2 εβδομάδων και κάτι έφτασε τις 53.000 λέξεις. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να γράψω ταξιδιωτική ιστορία για ταξίδι 7 εβδομάδων και κάτι;Αυτά είναι! Άμα είναι θετικός ο άνθρωπος! Μας έχεις γράψει ιστορίες από άλλα κι άλλα μέρη, από δω δε θα μας γράψεις?
Ευχαριστώ.Περαστικά
Εννοείται! Τα γράφεις και ωραία, όσο πιο πολλές λεπτομέρειες από ταξίδι στους Αγίους τόπους τόσο καλύτερα!! Περιμένουμε..Προσέχετε τι ζητάτε. Πρόσφατη ιστορία μου από ταξίδι 2 εβδομάδων και κάτι έφτασε τις 53.000 λέξεις. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να γράψω ταξιδιωτική ιστορία για ταξίδι 7 εβδομάδων και κάτι;
Είμαστε, είμαστε πολύ σίγουροι.Προσέχετε τι ζητάτε. Πρόσφατη ιστορία μου από ταξίδι 2 εβδομάδων και κάτι έφτασε τις 53.000 λέξεις. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να γράψω ταξιδιωτική ιστορία για ταξίδι 7 εβδομάδων και κάτι;