paefstra
Member
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ήταν αξιοθέατο υψηλού ρίσκου και χαίρομαι που σου άρεσε!
Τώρα, συγγνώμη, αλλά σε ποιά μαγαζιά στην Αθήνα (ή στη Θεσσαλονίκη) θα έβρισκες εμφιαλωμένα κρασιά αυτής της ποιότητας, με τιμές κάτω από 10 ευρώ το μπουκάλι; Μόνο για το κρασί θα πλήρωνες όσα πλήρωσες στην Πορτογαλία για όλον τον λογαριασμό!πίναμε ή 2 μπουκάλια ή 2 κιλά χύμα κρασί που όσο να ΄ναι ανεβάζει το λογαριασμό...
Νομίζω όμως και πάλι οτι σε αντίστοιχα μαγαζιά στην Αθήνα τουλάχιστον θα θέλαμε αρκετά παραπάνω χρήματα.
Ακριβώς! Τι ωραία εμφιαλωμένα κρασιά έχει αυτή η πόλη! Και πόσο φθηνά!!Τώρα, συγγνώμη, αλλά σε ποιά μαγαζιά στην Αθήνα (ή στη Θεσσαλονίκη) θα έβρισκες εμφιαλωμένα κρασιά αυτής της ποιότητας, με τιμές κάτω από 10 ευρώ το μπουκάλι; Μόνο για το κρασί θα πλήρωνες όσα πλήρωσες στην Πορτογαλία για όλον τον λογαριασμό!
Φυσικά και θα θέλατε παραπάνω... Πολλά παραπάνω!
Νομίζω το uber είναι λίγο φθηνότερο από τα ταξί. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι καθότι δεν χρησιμοποίησα ταξί πριν ένα μήνα που βρισκόμουν καθόλου, όσοι οδηγοί uber πήρα είχαν σε γενικές γραμμές καλύτερη συμπεριφορά.Όσον αφορά το Πόρτο και την Λισαβώνα ,ποιο φθηνά θα μου βγει η uber η τα κλασσικά ταξί;η εχουν ίδιες τιμές;
Ναι, τα περιλαμβάνει.Γνωρίζετε αν η κάρτα 7colinas που ειναι 24 ωρών περιλαμβάνει και τα τραμ;