katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.Πολύ ωραία ιστορία με πλούσιες πληροφορίες!
Έχω κάνει ανάλογο ταξίδι παλιότερα (Βαρσοβία, Κρακοβία), με την ίδια διάρκεια (6 ημέρες).Έκλεισα για Βαρσοβία, (Black Friday γαρ...) άφιξη 14 Μαϊου ώρα 15.30 και αναχώρηση 20 Μαϊου 11.30.
Με δεδομένο ότι η επίσκεψη στην Κρακοβία και τα πέριξ αυτής είναι εκ των ουκ άνευ τι πρόγραμμα θα με συμβουλεύατε να ακολουθήσω ώστε να προχωρήσω και στο κλείσιμο καταλυμάτων;
Αυτό είναι αυτό;Dziurka od klucza, Radna 13 (Μέτρια τιμή – Ιταλικό - Μακαρονάδες– Κοντά στην βιβλιοθήκη – Πολύ κόσμο)
Δεν υπάρχει τέτοιο κοντά στη βιβλιοθήκη πάντως και κανα δυο άλλα που γράφεις έχουν κλείσει πλέονΣαν θέση όχι. Είχα πάει σ’ αυτό το ‘15 κι απ’ ότι βλέπω στο google δεν είναι πια εκεί που είχα πάει. Μπορεί όμως να έχει μετακομίσει.
Ε ναι λογικό. Έχω μαζέψει μαγαζιά από 2 ταξίδια, το πρώτο του 2015 και το άλλο του 2022. Πριν το δεύτερο ταξίδι είχα τσεκάρει τα περισσότερα κι είχα «κόψει» όσα είχαν κλείσει. Προφανώς μου ξέφυγαν κάποια ή έκλεισαν μετά το 2022.Δεν υπάρχει τέτοιο κοντά στη βιβλιοθήκη πάντως και κανα δυο άλλα που γράφεις έχουν κλείσει πλέον