alma
Member
ε μη μας σκας τωρα..πες μας ποια ειναι ;; να το κανουμε σαν το παιχνιδι; ειναι νησί η οχι;;Την πιο-ΠΙΟ αγαπημενη μου δεν θα την πω μπας και την κρατησουμε ανεπαφη απο τις ορδες των τουριστων…
Οι υπολοιπες ειναι:
Να το κανουμε σαν το ξενοδοχειο στον Δομηνικοε μη μας σκας τωρα..πες μας ποια ειναι ;; να το κανουμε σαν το παιχνιδι; ειναι νησί η οχι;;
δεν το ενθυμουμαι...Να το κανουμε σαν το ξενοδοχειο στον Δομηνικο
Σερνοταν επι χρονια (14 στον αριθμο) η απορια ποιο ηταν το ξενοδοχειο που ανεφερα στην ιστορια για τον Αγιο Δομηνικο!δεν το ενθυμουμαι...
Αχ τι ωραια χρονια μου θυμισες! Πώς ειναι σημερα το Σουπερ Παρανταις; Ελπιζω να μην εχει αποκτησει την δηθενια που εχει η Ψαρρου και λοιπες παραλιες…Σουπερ παρανταις. Έχει το σωστό χαλικάκι. δεν κολλάει στο πόδι και είναι αρκετά βαρύ ώστε να μην κολλάει στην πατούσα εύκολα. Δεν το παίρνεις στο σπίτι ούτε στην τσάντα. Απλώνεις την αντηλιακή χωρίς Άμμο. Όση ζέστη και να κάνει τα μελτέμι δροσίζει.
Και τα νερά έκτος από καθαρά είναι δροσερά στην σωστή θερμοκρασία.
Αν και εχω πάει πολλές φορές στο νησί δεν εχω πάει ποτε ψαρου. Μονο σούπερ η ελια. Στην ελιά όταν φυσούσε (που πάντα φυσούσε) η Άμμος ήταν ότι χειρότερο.Αχ τι ωραια χρονια μου θυμισες! Πώς ειναι σημερα το Σουπερ Παρανταις; Ελπιζω να μην εχει αποκτησει την δηθενια που εχει η Ψαρρου και λοιπες παραλιες…