Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Από ποια άποψη καλύτερο;....Ποιο ειναι το καλυτερο μερος στο Ηρακλειο ;
Από ποια άποψη καλύτερο;....Ποιο ειναι το καλυτερο μερος στο Ηρακλειο ;
Μα άδικο έχω;Σου έχω πει να μην κάνεις ακραίες δηλώσεις!!! Άκου "έχω μείνει πίσω".....
Τι να πω εγώ που έχω πάει 5 φορές Κρήτη
H ταμπελα << Προς Χανια >>Από ποια άποψη καλύτερο;....
Μια εβδομαδα σε3 νησια του Ιονιου και ανεβαζεις το σκορ .Μα άδικο έχω;
Ακραίος μεν, ειλίκρινής δε. Έχω γράψει κοντά στα 50 νησιά στο κοντέρ, χώρια ηπειρωτική Ελλάδα, έχω φτάσει σε τρομερά δύσβατες παραλίες, και το αποτέλεσμα λέει 3 στα 12. Φοβερό! Είναι το Ιόνιο που συνίσταται για τέτοιου τύπου διακοπές ίσως, στο οποίο πέραν της Κέρκυρας δεν έχω άποψη.
Και δε το μπορώ το Ιόνιο, δε το μπορώΜια εβδομαδα σε3 νησια του Ιονιου και ανεβαζεις το σκορ .
Λυπαμαι μονο που δεν ειναι πια προσβασιμες με τα ποδια...
Οι παραλίες της Κέρκυρας δεν έχουν καμία σχέση με τις παραλίες του υπόλοιπου Ιονίου....Είναι το Ιόνιο που συνίσταται για τέτοιου τύπου διακοπές ίσως, στο οποίο πέραν της Κέρκυρας δεν έχω άποψη.
Δεν έχει σημασία σε πόσα νησιά έχεις πάει. Εγώ καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου ότι δεν έχεις δει το Ιόνιο (όχι ότι δεν έχεις πάει). Αλλά και να είχες πάει στο υπόλοιπο Ιόνιο, δεν σημαίνει ότι θα σου άρεσε..... Όλα σχετικά είναιΈχω γράψει κοντά στα 50 νησιά στο κοντέρ, χώρια ηπειρωτική Ελλάδα, έχω φτάσει σε τρομερά δύσβατες παραλίες, και το αποτέλεσμα λέει 3 στα 12. Φοβερό!
Τραγούδα εσύ.... Στο Ηράκλειο γνώρισα τη καλύτερη φοιτητική ζωή ever! Μετά ήρθα στο Σαλονισταν και ξενέρωσα....H ταμπελα << Προς Χανια >>
Αλλά τι τα λες;;; Πρόσεξε τι θα πεις...τα Κύθηρα, τα οποία δε τα λες Ιόνιο.
Μία βδομάδα για 3 νησιά;;;; Θα κάνει βουτιά στις παραλίες και θα φεύγει χαχαχαΜια εβδομαδα σε3 νησια του Ιονιου και ανεβαζεις το σκορ
Καμιά σημασία δεν έχει, το έθιξα μόνο και μόνο συγκρίνοντας με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Δεν έχω πάει καθόλου Ιόνιο, μόνο Κέρκυρα από νησιά και Πάργα από την άλλη. Θα ήθελα φυσικά πολύ, αλλά δε το είχα ποτέ σαν προτεραιότητα. Για τις παραλίες του και με τα δεδομένα που τίθενται στη κουβέντα δεν έχω παρά να συμφωνήσω.Δεν έχει σημασία σε πόσα νησιά έχεις πάει. Εγώ καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου ότι δεν έχεις δει το Ιόνιο (όχι ότι δεν έχεις πάει). Αλλά και να είχες πάει στο υπόλοιπο Ιόνιο, δεν σημαίνει ότι θα σου άρεσε..... Όλα σχετικά είναι
Εξαρτάται τι συγκρίνεις. Πέρασα πολύ καλά στο Ηράκλειο όσες φορές πήγα, ωραία και έντονη ζωή, αλλά μεγαλούπολη, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα Χανιά είναι πιο ατμοσφαιρικά, πιο όμορφα δε το συζητώ.Στο Ηράκλειο γνώρισα τη καλύτερη
Ανάμεσα σε Πελοπόννησο και Κρήτη που βρίσκονται, και βάσει της μορφολογίας και της αρχιτεκτονικής που έχω δει, πιό πολύ σε νησί του Αιγαίου μου φέρνει, ασχέτως που υπάγεται.Αλλά τι τα λες;;; Πρόσεξε τι θα πεις...
Να πηγαίνεις πάντα εκεί που τραβάει η ψυχή σου!!! Αν σου αρέσουν οι Κυκλάδες, τότε εκεί να πηγαίνεις Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.Δεν έχω πάει καθόλου Ιόνιο, μόνο Κέρκυρα από νησιά και Πάργα από την άλλη. Θα ήθελα φυσικά πολύ, αλλά δε το είχα ποτέ σαν προτεραιότητα
Στο Ηράκλειο δεν πήγα ποτέ ως τουρίστρια...αυτό που συγκρίνω δεν έχει καμία σχέση με τουρισμό! Το Ηράκλειο είναι μια απο τις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας, κυρίως αρχιτεκτονικά...Εξαρτάται τι συγκρίνεις. Πέρασα πολύ καλά στο Ηράκλειο όσες φορές πήγα, ωραία και έντονη ζωή, αλλά μεγαλούπολη, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τα Χανιά είναι πιο ατμοσφαιρικά, πιο όμορφα δε το συζητώ.
Μόνο γεωγραφικά και μορφολογικά (είναι ορεινό νησί με πράσινο) ανήκουν στα Επτάνησα. Κατα τ' αλλα ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής...Ανάμεσα σε Πελοπόννησο και Κρήτη που βρίσκονται, και βάσει της μορφολογίας και της αρχιτεκτονικής που έχω δει, πιό πολύ σε νησί του Αιγαίου μου φέρνει, ασχέτως που υπάγεται.
Μπορεί πάλι να πέφτω κι έξω....
Μια απ τα ίδια ακριβώς, γι αυτό λείπουν κι από τις προτιμήσεις μου.Τι να πω εγώ που έχω πάει 5 φορές Κρήτη και δεν έχω κάνει μπάνιο σε καμία παραλία....
Εγώ δεν έγραψα τις προτιμήσεις μου γιατί τις είχαν γράψει ήδη πολλοί άλλοι! Σίγουρα θα είχε πολύ Ιόνιο μέσαΜια απ τα ίδια ακριβώς, γι αυτό λείπουν κι από τις προτιμήσεις μου.
Υπαρχουν και χειροτερα...3 "σεζον" θα το ελεγε καποιος,(6 στρατο και για δουλεια αλλους 4+4 μηνες-ολες χειμωνα,απο Σεπτεμβριο εως Μαρτιο η καλυτερη...) στο Ηρακλειο,μια βουτια στην Αμμουδαρα θυμαμαι μονο μια ζεστη Κυριακη μηνα Σεπτεμβριου σωτηριου ετους ...2007?2008?Νιωθω τυχερος...enter!Μια απ τα ίδια ακριβώς, γι αυτό λείπουν κι από τις προτιμήσεις μου.