Ψήφισα 5 :Αντιπαξους,Καβουρότρυπες,Αρμενιστή,Εγκρεμνους και Ελαφονήσι στα Χανιά.
Απορώ: ούτε μια απο Δωδεκάνησα ?απο Επτάνησα ?
Τι εννοείς από Επτάνησα?? Η Λευκάδα και οι Αντίπαξοι στα Επτάνησα είναι...!! Εκτός αν παρανοώ την απορία σου!!!
Ψήφισα 5 :Αντιπαξους,Καβουρότρυπες,Αρμενιστή,Εγκρεμνους και Ελαφονήσι στα Χανιά.
Απορώ: ούτε μια απο Δωδεκάνησα ?απο Επτάνησα ?
Και η Κεφαλλονιά!!Τι εννοείς από Επτάνησα?? Η Λευκάδα και οι Αντίπαξοι στα Επτάνησα είναι...!! Εκτός αν παρανοώ την απορία σου!!!
Ενώ την Ρόδο με το πρασονήσι φάτσα καρποσταλ το έβαλαν ?Ναι, ενώ απο Δωδεκάνησα έπεσε διάνα! Η Κάρπαθος τι είναι, ανεξάρτητο κράτος? χαχαχαχα Και αν άξιζε να είναι μια υποψήφια, είναι, τα Άπελλα.
Τι εννοείς από Επτάνησα?? Η Λευκάδα και οι Αντίπαξοι στα Επτάνησα είναι...!! Εκτός αν παρανοώ την απορία σου!!!
Και η Κεφαλλονιά!!
Πω!πω!! τι έπαθα ,χρειάζομαι επειγόντος διακοπές .......μάρτυρες μου και οι δύοΝαι, ενώ απο Δωδεκάνησα έπεσε διάνα! Η Κάρπαθος τι είναι, ανεξάρτητο κράτος? χαχαχαχα Και αν άξιζε να είναι μια υποψήφια, είναι, τα Άπελλα.
ΟΚ!! Εγώ είμαι μάρτυρας ... την άδεια σου όμως δεν μπορώ να στην υπογράψω!!! Καλές διακοπές λοιπόν ... και καλή ξεκούραση!! Προτείνω πάντως στις διακοπές να μη λύσεις ούτε σταυρόλεξο!!!Πω!πω!! τι έπαθα ,χρειάζομαι επειγόντος διακοπές .......μάρτυρες μου και οι δύο
Κιεσύ να περάσεις καλά ,καλό καλοκαίριΟΚ!! Εγώ είμαι μάρτυρας ... την άδεια σου όμως δεν μπορώ να στην υπογράψω!!! Καλές διακοπές λοιπόν ... και καλή ξεκούραση!! Προτείνω πάντως στις διακοπές να μη λύσεις ούτε σταυρόλεξο!!!