astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Παίζεις με τα νεύρα μας Αντωνάκη???Άπελλα - Κάρπαθος
Τι μου κάνετε, χθές εκεί ήμουν πάλι!!!!!!!!!!!
Παίζεις με τα νεύρα μας Αντωνάκη???Άπελλα - Κάρπαθος
Τι μου κάνετε, χθές εκεί ήμουν πάλι!!!!!!!!!!!
ίδια γούστα φαίνεται οτι εχουμε...Ψηφίζω Καβουρότρυπες φυσικά πρώτη και καλύτερη
Στις καβουρότρυπες το τοπίο έχει μια πιό "άγρια"ομορφιά,μιλάμε για κολπίσκο όπου κατεβαίνεις από μονοπάτι από βράχια πνιγμένα στα δέντρα,και κολυμπάς χαζεύοντας γύρω-γύρω το πράσινο,η διαύγεια του νερού είναι το κάτι άλλο!!όπως και το χρώμα,κάτι μεταξύ πράσινου και μπλέ,επίσης δεν είναι πολύ βαθειά τα νερά,
το Μυλοπόταμο στο Πήλιο όπου πήγα για πρώτη φορά πέρσι και εντυπωσιάστηκα!η θάλασσα μου θύμισε Καβουρότρυπες...
Οχι, με τα δικά μου παίζω, που τώρα θα κάνω να δώ παραλία καμιά εβδομάδα!!! Έχω κάτι δουλειές και προσπαθώ να δω αν τα καταφέρω να πάω νωρίτερα............. Άντε, κατέβα να πάς, γιατί να παίζω με τα νεύρα σου;Παίζεις με τα νεύρα μας Αντωνάκη???
Ααααχ...γιατί έχω να δω Κάρπαθο 2 ολόκληρα χρόνια και γιατί ακόμα παραλία δεν έχω δει για φέτος, γι' αυτό!Οχι, με τα δικά μου παίζω, που τώρα θα κάνω να δώ παραλία καμιά εβδομάδα!!! Έχω κάτι δουλειές και προσπαθώ να δω αν τα καταφέρω να πάω νωρίτερα............. Άντε, κατέβα να πάς, γιατί να παίζω με τα νεύρα σου;
Να σου πώ κάτι; Είσαι πολύ τυχερή που έχεις έρθει, τουλάχιστον ξέρεις πώς είναι και να, όπως τώρα, ξέρεις ποιά είναι η πιό ωραία παραλία τουλάχιστον της Ελλάδας, ενώ οι άλλοι δεν έχουν ιδέα!!! Δε σου'φτιαξα τώρα τη διάθεση;Ααααχ...γιατί έχω να δω Κάρπαθο 2 ολόκληρα χρόνια και γιατί ακόμα παραλία δεν έχω δει για φέτος, γι' αυτό!
Κι εσύ μας γράφεις ότι χθες ήσουν Άπελλα!!!
Ετσι dik παντα σταθερος και με σωστες αποψεις !!!!Από τις υπάρχουσες επιλογές ψηφίζω Ελαφονήσι Χανιά. Διευκρινίζω ότι Μπάλο δεν έχω παέι και επαναλαμβάνω ότι το ωραιότερο μπλε το έχω δει στη νήσο Χρυσή στην Κρήτη, η οποία όμως δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές (αδίκως πιστεύω)