skoumpi
Member
και εγω ετσι πιστευω!!!τα φαλασαρνα στα χανια να βαλετε... ειναι νομιζω απο τις top
και εγω ετσι πιστευω!!!τα φαλασαρνα στα χανια να βαλετε... ειναι νομιζω απο τις top
Έχω εγώ κάπου απο τα Άπελλα, δες τη και επειδή είναι η πιο ωραία ψήφισέ τη!!!υπαρχουν και φωτο μαζι με τις καταχωρησεις των υποψηφιων?? καπου να παρουμε καμμια ιδεα? γιατι αλλιως ο καθενας θα ψηφιζει μονο αυτες που εχει επισκεφθει! Αν τις εχετε επισκεφθει ολες τοτε ειστε ευλογημενοι ανθρωποι
υπαρχουν και φωτο μαζι με τις καταχωρησεις των υποψηφιων?? καπου να παρουμε καμμια ιδεα? γιατι αλλιως ο καθενας θα ψηφιζει μονο αυτες που εχει επισκεφθει! Αν τις εχετε επισκεφθει ολες τοτε ειστε ευλογημενοι ανθρωποι
Κάπου έχω και δική μου από Άπελλα, αλλά άντε βρες την τώρα. Προς το παρόν:Έχω εγώ κάπου απο τα Άπελλα, δες τη και επειδή είναι η πιο ωραία ψήφισέ τη!!!
Γιατί να σε μισήσω βρε, δεν κρατάω κακίες.Αντωνη το ξερω οτι θα με μισησεις θανασιμα αλλα το ματι μου κερδισε η Μηλια .
Βλεπω παιδια οτι βαζετε καινουριες παραλιες στο παιχνιδι.
Εγω νομιζα στην αρχη οτι μπορουμε να ψηφισουμε μονο μια και στενοχωρηθηκα οταν ειδα μετα οτι εχουμε περισσοτερες επιλογες αλλα εγω πια δεν μπορουσα να ψηφισω.
Θριλερ παιδια!
Κονταροχτυπιουνται η Ελαφονησος με το Ελαφονησι.