fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εκτός κι αν έχει φυματίωση.μερικές μέρες στο Καρλόβυ Βάρυ; ούτε στον εχθρό μου!
Εκτός κι αν έχει φυματίωση.μερικές μέρες στο Καρλόβυ Βάρυ; ούτε στον εχθρό μου!
Εκτός κι αν έχει φυματίωση.
+1000Συμφωνω και με τις δυο αποψεις.
σιγουρα ειναι προτιμοτερο σε μια μεγαλη αναμονη σε αεροδρομιο να πας μια βολτα στην πολη.αλλα χαλαρη και οχι να τρεχεις να δεις τα αξιοθεατα γιατι αυτο ειναι απιθανο μεσα σε λιγες ωρες.
και φυσικα οταν εισαι σε χωρες που μαλλον ειναι σχεδον απιθανο να ξαναβρεθεις εκει,γιατι οχι να εκμεταλευτεις την ευκαιρια και να επισκευτεις γειτονικες πολεις.
ομως ειμαι κατα να ξεπεταω μεγαλες πολεις.να ειμαι ας πουμε στις βρυξελλες και να πεταχτω μεχρι Αμστερνταμ η Παρισι.να ειμαι Βουδαπεστη και να πεταχτω στη Βιεννη.και ακομα χειροτερα οταν ακουω για οδικα ταξιδια λιγων ημερων που πηγαινουν σε καμια 10αρια πολεις αρκετων χωρων.
Μετά το πενθήμερο σου δίνουν το χρυσό κλειδί και σε κάνουν επίτιμο δημότη?Για να ευχαριστηθεις διακοπες και ενα απολαυσεις εναν τοπο πρεπει να αφιερωσεις ενα 5ημερο τουλαχιστον σε αυτον.
Λαθος. Ειναι σε ποιες ΠΟΛΕΙΣ εχουμε κανει ΜΟΝΟ ημερησια. Οχι μερη γενικα, αλλα πολεις. Και να εχουμε κανει εκει μονο ημερησια. Κι εγω μπορει π.χ. να εχω κανει 50 ημερησιες στη Φρανκφουρτη, αλλα δεν τη μετραω γιατι την εχω επισκευτει και κανονικα με διαμονη και ολα.debb said:το θεμα νομιζω δεν ειναι υπερ η κατα των ημερησιων,αλλα που εχουμε κανει ημερησιες