• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ναι, ορισμενα ειναι σοβαρα για αυτο μην κανεις παραθεση σε ολα οσα ειπε. Καποια ειναι σωστοτατες παρατηρησεις που ακομα κ η ιδια η εταιρεια εχει λαβει υποψη. Οι ατελειωτες ανακοινωσεις που ειχε υποσχεθεί να μειωθουν. Ουτε κατα το ελάχιστο δεν το βλεπω. Ισως σε καμια νυχτερινη?
Κ επειτα το θεμα του νερου. Χρεωνεται ακομα κ στο πληρωμα... Ελεος. Ακομα κ σε περιπτωσεις καθυστερησεων δεν προσφέρεται ουτε σταγονα. Απο τη μυγα ξυγκι για τα υπερκερδη.
Δεν αναφέρθηκα στο κομμάτι του ύπνου αυτό είναι πολύ σχετικό. Αλλά στο ότι ο φίλος ήταν φλου εντελώς λες και ταξίδευε με ΚΤΕΛ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν αναφέρθηκα στο κομμάτι του ύπνου αυτό είναι πολύ σχετικό. Αλλά στο ότι ο φίλος ήταν φλου εντελώς λες και ταξίδευε με ΚΤΕΛ.
Νο προμπλεμ. Απλα ηταν μια χρησιμη αναφορα απο ενα νεο μελος. Ορισμενα οπως αυτα που αναφερθηκαν πριν τα εχουν επισημανει εκατομμυρια επιβατες της...οι ανακοινωσεις δεν ειναι κατι απλο βεβαια μια κ σχετιζονται αμεσα με τις απολαβες του πληρωματος. Πουλα πουλα πουλα... Καφε, νερο, σαντουιτς, λαχεία..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Και μιας το έφερε η κουβέντα ας δούμε τις τιμές των νερών κ αναψυκτικών στις πτήσεις της εταιριας
Screenshot_20190112_163813.jpg

Kati

Member
Ερώτηση γιατί δεν έχω πετάξει ποτέ (ακόμα) με Ryanair κι επειδή ποτέ μη λες ποτέ... το χαρτί τουαλέτας (αν υποθέσουμε ότι έχουν) είναι δωρεάν; Το καζανάκι (με το νερό εννοείται);

Borealis

Member
Ερώτηση γιατί δεν έχω πετάξει ποτέ (ακόμα) με Ryanair κι επειδή ποτέ μη λες ποτέ... το χαρτί τουαλέτας (αν υποθέσουμε ότι έχουν) είναι δωρεάν; Το καζανάκι (με το νερό εννοείται);
Δεν υπάρχουν τουαλέτες, αγοράζεις υποχρεωτικά πάνες ενηλίκων ( 5 ευρώ το τμχ αν θυμάμαι καλά) και μία αεροσυνοδός ανοίγει μία κουρτίνα για να την φορέσεις (εννοείται την κουρτίνα την πληρώνεις).

Kati

Member
Δεν υπάρχουν τουαλέτες, αγοράζεις υποχρεωτικά πάνες ενηλίκων ( 5 ευρώ το τμχ αν θυμάμαι καλά) και μία αεροσυνοδός ανοίγει μία κουρτίνα για να την φορέσεις (εννοείται την κουρτίνα την πληρώνεις).
Τους έχω ικανούς να το εφαρμόσουν προσεχώς. :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Kati

Member
Γιαυτό σου λέω κάνε τα κουμάντα σου...
Τα έχω κάνει, θα την προτιμήσω όταν θα μας βάζει πια να στεκόμαστε όρθιοι για να στοιβάζει πιο πολλούς. ;) Τι χρειάζονται τα καθίσματα εξάλλου; Ιδίως αν πηγαίνεις Θεσ/κη μισή ώρα δρόμος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom