KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Μπα δε θυμαμαι κατι τετοιο.Ομως ειχε γινει war :Low cost airlines vs Regular airlines.
Το σημείο αυτο αφορά στην ταξιδιωτική ασφάλεια, εσυ θα επιλεξεις no travel insurance required. Οσο για τα λεωφορεία απο Bergamo εχει νομιζω καθε μιση ωρα. Για τον κεντρικο σιδηροδρομικο σταθμο υπαρχουν δυο εταιρίες που κανουν δρομολόγιο. Δεν ξερω αν χρειαζεται να το κλεισεις απο πριν, εγω παντως δεν εχω κλείσει, θα το κάνω εκεινη την ωρα. Μπορείς να ριξεις μια ματια εδω.Policy benefits τι βάζουμε ρε παιδιά αφού δεν έχει Ελλάδα? Τι ακριβώς είναι?
Επίσης για το αεροδρόμιο Μπεργκάμο να κλείσουμε λεωφορία ή θα έχει διαθέσιμα την ώρα που θα κατεβούμε? Πόση ώρα κάνει για το κέντρο?
Ευχαριστώ !
φαινεται νομιζω καπως σαν κωδικος με 0 και 1 πανω στο ηλεκτρονικο εισιτηριο, μην αγχωνεστε γι'αυτο!!Ένας γνωστός έκλεισε εισιτήρια με την Ryanair και έβαλε μέσα στην κράτηση και κάποιες βαλίτσες(έκλεισε για πολλά άτομα). Μου λέει όμως ότι δεν φαίνεται πουθενά αυτό το πράγμα(το ότι έκλεισε βαλίτσες)σε κανένα δηλαδή από τα links που δείχνει τα στοιχεία της κράτησης και φοβάται μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα.Ξέρει μήπως κάποιος καμιά πληροφορία περί του θέματος;
Εγω πάντως τον παρέπεμψα στις τηλεφωνικές πληροφορίες της Ryanair...
Ευχαριστώ.Όταν κάνεις check in πάντως με την easyjet το γράφει πάνω στο εισιτήριο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το γράφει και η Ryanair.φαινεται νομιζω καπως σαν κωδικος με 0 και 1 πανω στο ηλεκτρονικο εισιτηριο, μην αγχωνεστε γι'αυτο!!