θα τα πούμε στο μιλάνο τότε να πιούμε κανένα καπουτσίνο...13 οχι, 14 ναι!
ξέρουμε πόση ώρα διαρκεί η πτήση;;
θα τα πούμε στο μιλάνο τότε να πιούμε κανένα καπουτσίνο...13 οχι, 14 ναι!
Γιατι οχι? Εμείς φευγουμε απο Χανια νομιζω ειναι 2,5 ωρες.
Καλώς ή κακώς όλα τα ταξιδιωτικά σάιτ το δίνουν σαν αεροδρόμιο του Μιλάνου ή που εξυπηρετεί το Μιλάνο, θα πρέπει να απευθυνθείτε καλύτερα σε αυτά για να διορθωθούν επιτέλους τα πράγματα και να επέλθει η τάξη.
Άλλο το που βρίσκεται και άλλο το ποιους εξυπηρετεί. Κι εμένα το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με εξυπηρετεί καλύτερα όταν πηγαίνω στην περιοχή της Βόννης/Κολωνίας απ' ότι με εξυπηρετεί το τοπικό αεροδρόμιο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ζητάω να μετονομαστεί σε αεροδρόμιο Φρανκφούρτης-Βόννης.Τρεις πλούσιες χώρες με όλο το χρήμα στη τσέπη συνεργάστηκαν για να εχουν ενα κοινό αεροδρόμιο που θα εξυπηρετεί όλους (Βασιλεία, Μυλούζ, Φράιμπουργκ), το Λουγκάνο έχει κάνει τα πάντα για τη σύνδεσή του με το Μαλπένσα σε βάρος του δικού του αεροδρομίου και εμείς ψαχνουμε ακόμη να βρούμε αν το αεροδρόμιο ανήκει στα Σπάτα ή την Αθήνα, στη Περαία ή τη Καλαμαριά, το Βόλο ή τη Λάρισα.
Μάλιστα, (!!!!) η περίπτωση να εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ τους επισκέπτες σε λογική απόσταση δεν υπάρχει.
Το Λούτον ποιους εξυπηρετεί τελικά? είναι πιο μακρυά από το Μπέργκαμο ή από τη Λάρισα?
Έλα... έχω σκάσει από την ζήλια μου... πως το κατάφερες αυτό βρε θηρίο?Να που εγω θα πάω και θα έρθω με μόνο 40 ευρώ στο μιλανο
Όλα τα σοβαρά ταξιδιωτικά site λένε ότι το Orio al Serio βρίσκεται στο Μπέργκαμο και όσα προσπαθούν να το πλασάρουν σα Μιλάνο το γράφουν τουλάχιστον Milano-Bergamo... και για να τελειώνουμε με το θέμα... καλώς ή κακώς το forum δεν απευθύνεται μόνο σε ημιμαθείς αλλά και σε άσχετους... οι άσχετοι λοιπόν όταν διαβάζουν από τους ημιμαθείς πως η Ryan πετάει στο Μιλάνο έχουν την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι ένα από τα αεροδρόμια του Μιλάνο, πράγμα που είναι εντελώς ανακριβές... αυτή την ανακρίβεια μπορεί να την πληρώσει λοιπόν ακριβά κάποιος που δεν ξέρει... μπορεί από το ποιό απλό, να χάσει κάποιο ραντεβού μην μπορώντας να υπολογίσει την απόσταση, έως κάτι ποιό σοβαρό να μπερδέψει τα αεροδρόμια και να χάσει μια ανταπόκριση... καλό λοιπόν είναι όταν πουλάμε πνεύμα να σκεφτόμαστε πριν γράφουμε...Καλώς ή κακώς όλα τα ταξιδιωτικά σάιτ το δίνουν σαν αεροδρόμιο του Μιλάνου ή που εξυπηρετεί το Μιλάνο, θα πρέπει να απευθυνθείτε καλύτερα σε αυτά για να διορθωθούν επιτέλους τα πράγματα και να επέλθει η τάξη.