fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostel στη Στοκχόλμη ;
Έκανα και εγω ένα ψάξιμο για ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη και κόντεψε να μου ρθει ταμπλάς! περισσότερο με τιμές πώλησης μοιάζουν!Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostelm στη Στοκχόλμη ;
Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεταιΈκανα και εγω ένα ψάξιμο για ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη και κόντεψε να μου ρθει ταμπλάς! περισσότερο με τιμές πώλησης μοιάζουν!
Δεν είναι άσχημη ιδέα, εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω ποιο είναι το ξενοδοχείο- σχολείο που κοιμάσαι στο πατωμα! στρώνει και η μέση έτσι...Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται![]()
Δεν είναι άσχημη ιδέα, εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω ποιο είναι το ξενοδοχείο- σχολείο που κοιμάσαι στο πατωμα! στρώνει και η μέση έτσι...
Hotel Stureplan - Hotell i Stockholm, Hotel i StockholmΠαρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostel στη Στοκχόλμη ;
Ναι, κοίταξέ το για Couchsurfing ή Hospitality Club, Φένια, οι τιμές είναι απαγορευτικές.Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται![]()
Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται![]()
Ρε συ νομίζω έχω γεράσει πια για να φιλοξενηθώ σε ξένο σπίτι.απλα να ξέρεις, ότι πρέπει να στειλει απο νωρις couch request μιας κι πολλα άτομα ψάχνουν κι σαν εσενα![]()
απλα να ξέρεις, ότι πρέπει να στειλει απο νωρις couch request μιας κι πολλα άτομα ψάχνουν κι σαν εσενα![]()
Φένια, είσαι καλά;Ρε συ νομίζω έχω γεράσει πια για να φιλοξενηθώ σε ξένο σπίτι.![]()