fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostel στη Στοκχόλμη ;
Έκανα και εγω ένα ψάξιμο για ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη και κόντεψε να μου ρθει ταμπλάς! περισσότερο με τιμές πώλησης μοιάζουν!Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostelm στη Στοκχόλμη ;
Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεταιΈκανα και εγω ένα ψάξιμο για ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη και κόντεψε να μου ρθει ταμπλάς! περισσότερο με τιμές πώλησης μοιάζουν!
Δεν είναι άσχημη ιδέα, εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω ποιο είναι το ξενοδοχείο- σχολείο που κοιμάσαι στο πατωμα! στρώνει και η μέση έτσι...Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται
Δεν είναι άσχημη ιδέα, εγώ σκέφτομαι να ρωτήσω ποιο είναι το ξενοδοχείο- σχολείο που κοιμάσαι στο πατωμα! στρώνει και η μέση έτσι...
Hotel Stureplan - Hotell i Stockholm, Hotel i StockholmΠαρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κάποιο καλό hostel στη Στοκχόλμη ;
Ναι, κοίταξέ το για Couchsurfing ή Hospitality Club, Φένια, οι τιμές είναι απαγορευτικές.Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται
Θα αναγκαστώ να κάνω την υπέρβαση και να δεχτώ φιλοξενία από Couch Surfers μου φαίνεται
Ρε συ νομίζω έχω γεράσει πια για να φιλοξενηθώ σε ξένο σπίτι.απλα να ξέρεις, ότι πρέπει να στειλει απο νωρις couch request μιας κι πολλα άτομα ψάχνουν κι σαν εσενα
απλα να ξέρεις, ότι πρέπει να στειλει απο νωρις couch request μιας κι πολλα άτομα ψάχνουν κι σαν εσενα
Φένια, είσαι καλά; Έλα και είμαστε συνομίληκες. Θανάση, εξαρτάται από το άτομο που φιλοξενεί, άλλος θέλει αρκετά νωρίτερα κι άλλος είναι ΟΚ και με ένα 2ήμερο πριν. Go for itΡε συ νομίζω έχω γεράσει πια για να φιλοξενηθώ σε ξένο σπίτι.