• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Πληροφοριες

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
οκ...την βιζα την εχουμε...διαβασα στην Πρεσβεια οταν εψαχνα για πληροφοριες, σχετικα με την Ι-94 (Κάρτα Αναχώρησης)
τι ειναι αυτο;
αφορα κ εμας ή ειναι μονο για οσους ειναι στο πρόγραμμα μη-χρήσης βίζας (Visa Waiver Pilot Program);;;

με δυο λογια, εκτος της βιζας-διαβατηριου, εγω κατα την εισοδο μου κ εξοδο απο ΗΠΑ χρειαζεται να κανω-συμπληρωσω κατι αλλο;;;;

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Αυτό θα στο δώσουν να το συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και έχει βασικές ερωτήσεις (όνομα, καταγωγή, αριθμό διαβατηρίου και visas κτλ). Στον έλεγχο διαβατηρίων θα το δώσεις, θα το σφραγίσουν θα κρατήσουν το μισό και θα σου δώσουν ένα απόκομμα το οποίο θα πρέπει να κρατήσεις και να παραδώσεις κατά την έξοδο σου από τη χώρα. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μην αγχώνεσαι.

Εκτός από αυτό θα συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και ένα έντυπο για το τελωνείο που θα δηλώσει τι έχεις ή δεν έχεις μαζί σου, αν κουβαλάς ζωικά προϊόντα κτλ. Και αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο.
Κανένα από τα δυο δεν περιέχει ερωτήσεις παγίδες ή κάτι τέτοιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να συμπληρώσω ότι θα βοηθήσει να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σου, γιατί τη ζητάνε στην αίτηση.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Να συμπληρώσω ότι θα βοηθήσει να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σου, γιατί τη ζητάνε στην αίτηση.
Σωστά. Και για να σε προλάβω γιατί θα ρωτήσεις :)haha:), όχι δεν χρειάζεται από όλα τα ξενοδοχεία αν πας σε πολλές πόλεις, βάλε μόνο από το πρώτο που θα μείνεις. Ακόμη και να μην ξέρεις που θα μείνεις βάλε τη διεύθυνση ενός οποιοδήποτε ξενοδοχείου. ;)

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
καταλαβα..βασικα ακριβως η ιδια διαδικασια ηταν κ περσυ γαι το μεξικο, κ μου φαινεται κ αγ. δομηνικο...βασικα εγω σε ενα ξενοδοχειο θα μεινω ως TRANSIT οποτε δεν με αγχωνει...

ΤΗΑΝΧ....

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...στο αεροδρομιο του Λ.Α. υπαρχει κανα μαγαζι με ειδη για φωτογραφικες μηχανες;;;;;

(ζηταω πολλα ε;;;)

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...στο αεροδρομιο του Λ.Α. υπαρχει κανα μαγαζι με ειδη για φωτογραφικες μηχανες;;;;;

(ζηταω πολλα ε;;;)
στο lax η καθε αεροπορικη εχει το κτηριο της.tης air france το κτηριο δεν ειχε...

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
καταλαβα..βασικα ακριβως η ιδια διαδικασια ηταν κ περσυ γαι το μεξικο, κ μου φαινεται κ αγ. δομηνικο...βασικα εγω σε ενα ξενοδοχειο θα μεινω ως TRANSIT οποτε δεν με αγχωνει...

ΤΗΑΝΧ....
οταν λες η ιδια διαδικασια ενοεις μεσα στο αεροπλανο?η χρειαζετε για μεξικο βιζα κτλ?

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
κ για Αγ. Δομηνικο κ για Μεξικο πανω στο αεροπλανο σου εδιναν κ συμπληρωνες ενα εγγραφο οπως αυτο που αναφερουν τα παιδια, κ λες οτι δεν κουβαλας τροφιμα, οπλα, που θα μεινεις κλπ.
στον Αγ. Δομηνικο εβγαζες μια "βιζα" με κοστος 10 δολαρια, ή απο το πρακτορειο που πετουσες ή οταν εφτανες εκει....

βιζα οπως για ΗΠΑ δεν χρειαζεσαι για Μεξικο παντως...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Αυτό θα στο δώσουν να το συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και έχει βασικές ερωτήσεις (όνομα, καταγωγή, αριθμό διαβατηρίου και visas κτλ). Στον έλεγχο διαβατηρίων θα το δώσεις, θα το σφραγίσουν θα κρατήσουν το μισό και θα σου δώσουν ένα απόκομμα το οποίο θα πρέπει να κρατήσεις και να παραδώσεις κατά την έξοδο σου από τη χώρα. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, μην αγχώνεσαι.

Εκτός από αυτό θα συμπληρώσεις στο αεροπλάνο και ένα έντυπο για το τελωνείο που θα δηλώσει τι έχεις ή δεν έχεις μαζί σου, αν κουβαλάς ζωικά προϊόντα κτλ. Και αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο.
Κανένα από τα δυο δεν περιέχει ερωτήσεις παγίδες ή κάτι τέτοιο.
για να ρωτησω κατι ακομα...
παω Αμερικη κ μετα σε αλλη χωρα στον Ειρηνικο...
μετα ξανα Αμερικη κ πισω Ευρωπη...δηλαδη εγω ολα αυτα τα παραπανω θα τα κανω 2 φορες ;;;
σωστα;;;

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ναι 2 φορες αλλα μη φανταστεις δεν ειναι τιποτα.δεν ειναι οπως η διαδικασια για τη βιζα...πολυ απλες ερωτησειςκαι σε βοηθανε και οι αεροσυνοδοι αν ζητησεις και παλι αν κατι δεν γινει σωστα,στην αμερικη στον ελεγχο το φτιαχνεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom