Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχουμε ήδη εισιτηρια για το khalifa για την επόμενη μέρα, που θα φτάσουμε. Κάποια άλλη πρόταση;
Αφού θα πάτε στην περιοχή του Burj Khalifa την επόμενη μέρα, τότε οντως η μαρίνα είναι μια καλή εναλλακτική για βόλτα, χάζι και φαγητό.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Μια last minute ερώτηση! Φτάνουμε στις 17.00 ώρα Ντουμπάϊ, κλείσαμε ξενοδοχείο downtown, όποτε νομίζω το αργότερο 19.00 θα είμαστε έτοιμοι για βόλτα! Έχεις κάποια δραστηριότητα να προτείνεις για να εκμεταλλευτούμε τη διαφορα ώρας; Ενδεχομένως βόλτα στη μαρίνα κ φαγητό;
Αν φτάνετε 17:00 δεν νομίζω 19:00 να ειστε ετοιμοι για βότλα ειδικά αν βρείτε και κίνηση στη διαδρομή από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο σας.
Εγώ πρώτο βράδυ δεν θα έφευγα από το downtown, δεν ειναι μονο το khalifa, ειναι και ολη η περιοχη γυρω γυρω που ειναι ωραία, ακόμη και έξω από το Mall μέχρι το DIFC που ειναι εξίσου ωραία περιοχή το βράδυ.
Μέχρι να πάτε dubai marina θα φτάσει η ώρα 8-9 , δεν έχει νόημα κατ' εμέ γιατί και εκεί θες αρκετή ώρα να εξευρενήσεις την περιοχή και να πας και JBR.

Αν παρόλα αυτά θέλετε ωποσδήποτε να πάτε κάπου εκτός downtown, εγώ θα έπαιρνα ενα ταξι να με παει στο Madinat Jumeirah, που θα φαίνεται και ωραία φωτισμένο το Burj al Arab.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.817
Μέλη
39.552
Νεότερο μέλος
el.pa95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom