Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το κινητό στο Dubai? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι καλό θα ήταν να αγοράσουμε sim με τοπικό αριθμό; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Με το που φτάσουμε εκεί δεν έχει καθόλου σήμα το κινητό μας ούτε για internet με τα δεδομένα μας;
Το Dubai είναι εκτός ΕΕ, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα μας μόνο αν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα με έξτρα χρέωση. Πχ με το Vodafone πας παντού είναι νομίζω 14/μέρα. Ασύμφορο.

Natasa Ch

Member
Ευχαριστώ underwater! Αρα πάμε σε ένα κατάστημα εκεί και ζητάμε κάρτα sim? Θα υπάρχει μες στο αεροδρόμιο; Φτάνουμε και 2 μετά τα μεσάνυχτα...

Myko

New Member
Καλησπερα, πετάμε την επόμενη εβδομάδα για Ντουμπάι. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι. Είναι βολική σαν περιοχή;
Επίσης, θα διανυκτερεύσουμε ένα βράδυ Αμπου Νταμπι. Με ποιο μέσο προτείνετε να μετακινηθούμε; Ευχαριστώ πολύ!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ευχαριστώ underwater! Αρα πάμε σε ένα κατάστημα εκεί και ζητάμε κάρτα sim? Θα υπάρχει μες στο αεροδρόμιο; Φτάνουμε και 2 μετά τα μεσάνυχτα...
Να σου πω την αλήθεια εμείς δεν ασχολήθηκαμε όταν φτάσαμε. Καλέσαμε uber με το WiFi του αεροδρομίου και γενικά επειδή είχαμε φουλ πρόγραμμα δεν βάλαμε προτεραιότητα να ψάξουμε κατάστημα ούτε την επόμενη μέρα. Έχει παντού WiFi και Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι οπότε την βγάλαμε με αυτό και μια μέρα ενεργοποίησαμε πας παντού.

Επόμενο Ταξίδι
Παταγονία-Γη του πυρός.
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το κινητό στο Dubai? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι καλό θα ήταν να αγοράσουμε sim με τοπικό αριθμό; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Με το που φτάσουμε εκεί δεν έχει καθόλου σήμα το κινητό μας ούτε για internet με τα δεδομένα μας;
Έχεις σήμα και δεδομένα άλλα δεν είναι Ευρωπαική Ενωση και θα έχεις περιαγωγή. Αυτο θα πεί οτι αν θα πληρώσεις πάρα πολλά χρήματα για κλήσεις και δεδομένα, οπότε η τοπική sim είναι μονόδρομος. Θα βρείς κιόσκι όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο που είναι όλη μέρα ανοικτά. Αν θυμάμαι καλά, αγόρασα sim 20 ευρώ και είχε 4 GIGA.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα, πετάμε την επόμενη εβδομάδα για Ντουμπάι. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι. Είναι βολική σαν περιοχή;
Επίσης, θα διανυκτερεύσουμε ένα βράδυ Αμπου Νταμπι. Με ποιο μέσο προτείνετε να μετακινηθούμε; Ευχαριστώ πολύ!
Δεν εισαι μακρυα μεν αλλα χωρις μεσο να μετακινηθεις δεν γινεται,οι αποστασεις ειναι τεραστιες και το Dubai ειναι ολο αυτοκινητοδρομοι .Δες εαν εισαι κοντα σε μετρο και μετα ταξι ,δες εφαρμογες uber και την τοπικη kareem.
Για μενα ιδανικες περιοχες και διπλα στα βασικα attractions ειναι το dowtown οσο πιο κοντα στο Burj Khalifa και στο Dubai mall και η Dubai Marina ή JPR που ειναι το κεντρο της νυχτερινης ζωης και απογευματινης βολτας και εχει και πολλες επιλογες για φαγητο.

Abu Dhabi επισης τεραστιες αποστασεις και η μονη επιλογη ειναι επισης οι εφαρμογες των ταξι.

Ριξε μια ματια και στην ιστορια μου για Abu Dhabi.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Μια μερα στο Abu Dhabi

Natasa Ch

Member
Μετά από έρευνα και σκέψη εμείς είπαμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να είμαστε πιο άνετοι και ευέλικτοι. (Θα έχουμε και τα 3 παιδιά μας μαζί.) Η τιμή βοήθησε πολύ καθώς είναι χαμηλη, βρήκαμε για μια εβδομάδα με την πλήρη ασφάλεια, 210€. Θεωρώ ότι αξίζει, σκέψου το!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.805
Μέλη
39.536
Νεότερο μέλος
jogdj

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom