• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Πληροφοριες για Λονδινο

manelaki

Member
Μετα τις 6 κυκλοφορησε στο κεντρο. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι βολτες καφε, φαι και ποτο. Εκτος κι αν θες και προλαβαινεις να δεις κανα μιουζικαλ...
Ναι! Αυτο να κανεις. Να κλεισεις μιουζικαλ και να κανεις βολτα στο Soho-Picadilly. Θα'ναι τελεια για μια πρωτη εντυπωση κι οχι και πολυ κουραστικο.

Ευχαριστω παιδες..
φρικια δεν είμαστε τωρα αν θα γίνουμε εκει δεν ξέρω..χαχα..
συνδυαζοντας αυτα που είπατε κατέληξα οτι notting hill, little venice london zoo kai camden θα τα παω ολα μαζι.
Θα φτάσω Κυριακή 2/10 μεσημέρι οπότε μετά τις 6 θα είμαι έτοιμος για εξορμήσεις.
Που προτείνετε να πάω για καφέ,χαλαρό ποτό ή και να δω κάτι που αξίζει εάν είναι ανοιχτά?
νομίζω οτι θα γυρίσω Πτώμα αλλά απο αυτά που έχετε γράψει είμαι σίγουρος οτι αξίζει τον κόπο.
κάτι τελευταίο η oyster είναι για όλες τις μετακινήσεις ετσι?και η london pass λέει τίποτα ή μπα??
1. Μου φαινεται λιγο δυσκολο να τα προλαβεις ολα αυτα. Εχουν πολυ περπατημα γιατι σκεψου οτι ολα ειναι συνοικιες που πρεπει να περπατησεις, να χαζεψεις, να κατσεις καπου να πιεις ενα καφε ή να φας ενα πρωινο/μεσημεριανο. Εγω εκανα τα 3 απο αυτα χωρις το ζωολογικο κηπο και γυρισα βραδυ πισω και πτωμα (ηταν κι η τελευταια μερα). Βασικα ψεματα, ειχα παει και μια μικρη βολτα μεχρι το Westminster και τη London Bridge να βολταρω που ηταν ολα φωτισμενα και πανεμορφα.
Αν ξεκινησεις απ'το Notting Hill το πρωι μπορεις να καθισεις στο Pret a manger για πρωινο, ειχα δει εχουν κατι ωραια πραγματα (αν μας ακουσει ο Traveller θα μας κραξει αλλα δε βαριεσαι). Αν δε κανω λαθος το'χε αναφερει η Ευαγγελια καπου αυτο.
2. Για ποτο σε οποιαδηποτε pub σου κανει κλικ. Εγω μετανιωσα που δεν εκατσα για ποτο στο Soho, τουριστικο αλλα γοητευτικο.
Για φαγητο λιγο εκτος κεντρου μπορεις να βρεις ωραια και οικονομικα. Μετανιωσα κι γι'αυτο που πηγα λιγο αδιαβαστη αν και το budget μου ηταν περιορισμενο. Πηγαινε στο Princi στο Soho και δοκιμασε οσα περισσοτερα μπορεις, η λαοθαλασσα εκει μεσα μου την εσπασε αγρια (τοσο που τα πηρα και τα εφαγα εξω). Δοκιμασε και καποια ξενη κουζινα, το Λονδινο εχει τα παντα. Προσοχη! Εκει κλεινουν νωρις τα εστιατορια.
3. Εγω ειχα την ουστερ, αυτη που πληρωνεις ενα ποσο και εχεις απεριοριστες διαδρομες. Υπαρχει και η αλλη που βαζεις λεφτα και σιγα σιγα στα τρωει (αν ειχα αυτη θα την ειχα φαει σε 1 μερα, γιατι πολλες φορες τα μηχανηματα τους κολλανε και αφηρημενος μπορει να χτυπησεις τη καρτα σου κανα δυο φορες και να χανεις λεφτα ασκοπα).
4. Για το london pass δεν εχω ιδεα.

Και φυσικα διαβασε εδω οσα περισσοτερα μπορεις: http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/204-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF.html
Δεν υπαρχει καλυτερος οδηγος. Mε ειχε βοηθησει αρκετα και η ιστορια του Χρηστου εδω: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%E6%E9%EA%E7-%EA%EF%F5%EB%F4%EF%FD%F1%E1.html
Αν θυμηθω κατι αλλο απ'αυτα που εχουν γραφτει κατα καιρους θα σου πω.

Μπορεις να κανεις υπεροχα πραγματα στο Λονδινο, ειναι πολυ διαφορετικα απο εδω. Αχ... I'm in love with London!:D

Επόμενο Ταξίδι
λονδινο
παιδιά μηπως ξερετε και κανενα καλο outlet η mall στο λονδίνο για ψώνια?
ή γενικά τι παίζει?
γενικα εαν οι τιμές ειναι οι ίδιες με εδώ σε μάρκες τύπου replay , dsquared ktλ δεν νομίζω να λέει να ψωνίσει κανείς απο εκεί..

XRISTOS71

Member
Λονδίνο και ψώνια είναι μόνο στις χειμερινές και καλοκαιρινές εκτπωσεις .
ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες εποχές δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις μάρκες .

Ασε τα mall και τα εκτπωτικά και τράβα να χαρείς τα Πάρκα την διασκέδαση του Soho τα μουσεία , τo Camden και τόσα άλλα που έχει να σου δώσει αυτή η μεγαλούπολη.
Αυτό είναι Λονδίνο η ''άλλη κουλτούρα'' το διαφορετικό από αυτό που κάνεις εδώ .

manelaki

Member
Συμφωνω με το Χρηστο. Μη χασεις χρονο σε μαγαζια. Εγω ειχα ψαξει ειχα βρει διαφορα φτηνα μαγαζια πριν παω και τελικα δε πηγα σε κανενα παρα μονο σε ενα. Δεν ειχα ορεξη να παω σε μαγαζια, εκανα πολυ καλυτερα πραγματα. Δε μετανιωσα γιατι χρειαζομουν καποια ρουχα και τα βρηκα παμφθηνα (οχι βεβαια καποια καλυτερη ποιοτητα απ'τα δικα μας Zara, H&M κτλ) αλλα παραπανω απο μια ωρα δε λεει να χαραμισεις.

phoebe_990

Member
καλησπερα:D:D:D! ετοιμαζω ενα ταξιδακι με 2 φιλες στο λονδινο τελος νοεμβριου, εχουμε βρει πολυ οικονομικα αεροπορικα εισητηρια και τα εχουμε ηδη κλεισει! μονο που εχουμε ενα θεματακι με το ξενοδοχειο, βασικα ψαχνουμε κατι σε b&b καθως ειμαστε ολες φοιτητριες και δεν εχουμε ιδιαιτερα μεγαλη οικονομικη ανεση! θα εκτιμουσα πολυ αν ειχατε κατι καλο να μας προτεινετε ειτε για κανενα καλο και οικονομικο ξενοδοχειο/b&b η κανενα αξιοπρεπες χοστελ! :roll: ευχαριστω εκ τω προτερων!!!;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα ρε ολοι μεταμεσονυχτια θυμαστε να βρειτε ξενοδοχειο για Λονδινο;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
10 μηνύματα έχει στο φόρουμ η κοπέλα, μην την τρομάζεις :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν την τρομαζω, της λεω ευγενικα πως θα της βρουμε ξενοδοχειο αυριο. Αν μας δωσει ημερομηνιες ομως...

manelaki

Member
Οταν θες φτηνο ξενοδοχειο στο Λονδινο (σχημα οξυμωρο) πρεπει να ψαχνεις και να κλεινεις πιο νωρις. Τα καλα τα κλεινουν γρηγορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα