• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Πληροφοριες για Λονδινο

Επόμενο Ταξίδι
λονδινο
ευχαριστώ menelaki,
να σε ρωτησω και κατι άλλο το notting hill αν το ξεκινήσω πρωί με ποια άλλα αξιόλογα μπορώ να το συνδυάδω (τα πιο must γιατι δεν φθάνουν οι μέρες χαχα).. επίσης soho, china town kai μικρή βενετία αν δεν κάνω λάθος αξίζουν τίποτα?
και ένα τελευταίο στο βρετανικό μουσείο να πάω μαζί με london eye κτλ?
πως μπορω να τα συνδυασω ολα αυτα μαζι με το london zoo??
ευχαριστώ πολύ..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1)Νotting hill αν θελεις βαλ' το με Tussauds , μικρη Βενετια, London zoo και γενικα Regent.
2)Buckingham, Green Park, Trafalgar, National gallery, Westminster και Ματι
3)Tower Bridge, Πυργος, Καθεδρικος, Tate
4)Science, National History, Albert & Victoria, Hyde Park
5)Covent Garden, British Musuem κι επειδη περισσευει χρονος χτυπηστε ενα Greenwich

Leicester, Piccadilly, Soho, China Town μη πατε μερα να φατε το χρονο σας. Ο δρομος θα σας φερει απο κει πολλες φορες, ασε που καθε βραδι καπου εκει θα τριγυρνατε...

Επόμενο Ταξίδι
λονδινο
ρε φίλε τώρα μου τα χαλάς.
εχω διαβάσει ολα τα posts και με ιδιαίτερη έμφαση 2-3 ανθρώπων και εννοείται μέσα και εσύ γιατι είδα οτι το έχεις το θέμα και είδα ότι το Tussauds δεν το προτείνεις και να σου πω την αλήθεια και εγώ δεν τρελαίνομαι.
τελικά να πάω ναι ή όχι.
δωσε τα φώτα σου...
χαχα.
thanks πάντως για όλες τις συμβουλές..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα ρε δε θα πας στα κερια; Μην κανεις κανα αστειο... Που ξερω 'γω που θες να πας; Γιατι ολα τα υπολοιπα τα προλαβαινεις σε 4 μερες; Αν ειναι να σου γραψω κι αλλα...

manelaki

Member
Το Τussasuds ο τριπακιας το ειπε επειδη πηγαινουν οι περισσοτεροι. Παρ'ολα αυτα σχεδον ολοι λενε οτι ειναι μπαρουφα. Κι εγω πρωτη φορα πηγαινα Λονδινο και δε πηγα σε αυτο. Νομιζω ειναι χαζομαρα απλα για να γελασεις.Ειδα πολλες φωτογραφιες και μου'φυγε κι η περιεργεια. Καλυτερα να τα δωσεις σ'ενα ακριβοτερο εστιατοριο απ'τα απειρα του Λονδινου και να ευχαριστηθεις παρα εκει.
Το Notting Hill το ειχα συνδυασει με Little Venice και αυτη νομιζω συνδυαζεται μια χαρα και με Camden. Ειχα παει Μαρτη μηνα ομως και η Little Venice ηταν λιγο νεκρα, οχι πολυ πρασινο, δεν υπηρχαν συχνα δρομολογια των πλοιαριων απο Little Venice για Camden κτλ
Να σου πω επισης οτι σ'ολα ειχα παει Κυριακη. Στο Notting Hill το γνωστο Portobello market ειναι Σαββατο, παρ'ολα αυτα ειχε αρκετο κοσμο κι εκανες ανετα τη βολτα σου, ενω στο Camden γινοταν πανικος (που δε με χαλασε ομως)! Αυτα....:cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Notting Hill το ειχα συνδυασει με Little Venice και αυτη νομιζω συνδυαζεται μια χαρα και με Camden.
Οντως Camden οπωσδηποτε (ελπιζω να μην ξεχασα και κατι αλλο ιδιαιτερα σημαντικο) Θενκς manelaki.

XRISTOS71

Member
Στο camden να πάς ( ΣΚ αν θες να δεις πολύ κόσμο ) και αν είστε και λίγο φρικιά θα περάσετε τέλεια

Ο tripakias όπως σου τα έδωσε με σειρά είναι μια χαρά και αν εχει και τις καλές του θα σου προτείνει και κανα καλό μαγαζί για φαγητό

Επόμενο Ταξίδι
λονδινο
Ευχαριστω παιδες..
φρικια δεν είμαστε τωρα αν θα γίνουμε εκει δεν ξέρω..χαχα..
συνδυαζοντας αυτα που είπατε κατέληξα οτι notting hill, little venice london zoo kai camden θα τα παω ολα μαζι.
Θα φτάσω Κυριακή 2/10 μεσημέρι οπότε μετά τις 6 θα είμαι έτοιμος για εξορμήσεις.
Που προτείνετε να πάω για καφέ,χαλαρό ποτό ή και να δω κάτι που αξίζει εάν είναι ανοιχτά?
νομίζω οτι θα γυρίσω Πτώμα αλλά απο αυτά που έχετε γράψει είμαι σίγουρος οτι αξίζει τον κόπο.
κάτι τελευταίο η oyster είναι για όλες τις μετακινήσεις ετσι?και η london pass λέει τίποτα ή μπα??

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μετα τις 6 κυκλοφορησε στο κεντρο. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι βολτες καφε, φαι και ποτο. Εκτος κι αν θες και προλαβαινεις να δεις κανα μιουζικαλ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα