• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πληροφορίες χωρών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μου αρέσει πολύ το εργαλείο,και ήδη είδα πως μπορείς να κάνεις edit ή προσθήκη πληροφορίας.
Το nick του κάθε συμμετέχοντα θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο κειμενό του(ή δεν γίνεται?)
Απ'όσο ξέρω , τα ονόματα των συγγραφέων αναφέρονται στο τέλος ή στην αρχή του συνολικού κειμένου, δε ξέρω αν γίνεται να αναφέρεται το όνομα κάθε συγγραφέα ακριβώς στο κείμενο που έχει προσθέσει, το ψάχξω τώρα :)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
ϊσως αν παρατίθονταν σε κάθε κατηγορία τα λινκς στα ποστςαντί να φορτωθεί μια σελίδα με τεράστιο κείμενο;
πχ
Αμοργός

Πού να φάτε:
by McElck (2008)
by Traveller (2010)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε γίνεται αυτό, θα μπλέξουμε χειρότερα, trust me. Πρέπει να υπάρχει ταξινόμηση και μαζεμένη η πληροφορία, αν είναι διεσπαρμένη δε θα μπορούμε κατ'αρχήν να τη μαζέψουμε με τίποτα. Επίσης όταν θέλει κάποιους να βρει πληροφορίες, δε θέλει να κάνει εκατό κλικ για να τις βρει.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εγω νομιζω πως ειναι καλη η ιδεα του γουρουνακιου καπως ετσι το σκεφτομουν και γω :oops:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δε γίνεται αυτό, θα μπλέξουμε χειρότερα, trust me. Πρέπει να υπάρχει ταξινόμηση και μαζεμένη η πληροφορία, αν είναι διεσπαρμένη δε θα μπορούμε κατ'αρχήν να τη μαζέψουμε με τίποτα. Επίσης όταν θέλει κάποιους να βρει πληροφορίες, δε θέλει να κάνει εκατό κλικ για να τις βρει.
Σε εμπιστεύομαι... προτάσεις κάνουμε άλλωστε

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δευκ μια χαρά φαίνεται το εργαλείο με την ένσταση ότι δεν μας επιτρέπει την αξιολόγηση του tip που δίνει το κάθε μελος, ωστε όσες περισσότερες θετικές ψήφους έχει, να θεωρείται πιο αξιόπιστο. Πάντως για ξεκίνημα τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερο από το να είναι οι πληροφορίες εδώ και εκεί.
Νομίζω ότι όμως επιβάλλεται στο τελος του κειμένου ο poster να γράφει το όνομα του για τους λόγους που όλοι προφανώς θέλουμε. Η παράθεση με σχολια δε νομίζω οτι θα εξυπηρετήσει, καθώς πέραν των γνωστών αψιμαχιών, θα το κάνει πιο δύσχρηστο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Tα σχόλια ειναι το πιο εύκολο στην εν λόγω λύση, αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που λες κι'εσύ και που είπε και ο hydronetta νωρίτερα, ότι δηλαδή δεν έχει δυνατότητα για ξεχωριστά κείμενα (άρα και για αξιολογήσεις), κάτι που θα ήθελα να υπάρχει. Συνεχίζω το ψάξιμο και βλέπουμε. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom