paefstra
Member
2 καλοκαιρια που πηγα, δεν εχει κουνουπια.
Πάρτε μαζί σας αντικουνουπικο ναστε σίγουροι. Ομπρέλα να πάρετε πάντως για καλό και για κακο@nthed ήσουν εκεί αυτές τις μέρες?? Εμείς πάμε την ερχόμενη εβδομάδα. Ακούω ότι έχει κουνούπια. Πώς ήταν η κατάσταση??
Αυτά είναι σίγουρα ότι θα τα έχουμε μαζί μας. Απλώς ήθελα ένα σχόλιο από κάποιον που ήταν εκεί αυτές τις μέρες.Πάρτε μαζί σας αντικουνουπικο ναστε σίγουροι. Ομπρέλα να πάρετε πάντως για καλό και για κακο
Ναι ήμασταν το περασμένο ΣΚ. Ουτε καν είδα κουνούπι, καλά να περάσετε!
Ναι ήμασταν το περασμένο ΣΚ. Ουτε καν είδα κουνούπι, καλά να περάσετε!
Στην μόλις προ ολίγο ερώτησή μου στο ξενοδοχείο για την ύπαρξη κουνουπιών, η απάντηση ήταν.2 καλοκαιρια που πηγα, δεν εχει κουνουπια.
Εχει κουνουπια!ημουν ακριβως 1 βδομαδα πριν,το δωματιο που μπηκαμε στο cannaregio ηταν ΦΟΥΛ στα κουνουπια,ευτυχως μας αφησε αντικουνουπικες συσκευες και ψεκαστικο...επισης αναλογα την ζεστη-υγρασια μπορει να εχει κουνουπια και στα καναλια αλλα αυτα που ειναι στα στενα,μην φανταστεις στο μεγαλο καναλι!εμας παντως που μας λατρευουν τα κουνουπακια δε μας αγγιξε κανενα(και δε φοραγαμε και κανα autan πχ)οποτε μ ενα αντικουνουπικο στο δωματιο θα ειστε καλυμμενοι θεωρω...Στην μόλις προ ολίγο ερώτησή μου στο ξενοδοχείο για την ύπαρξη κουνουπιών, η απάντηση ήταν.
Yes there are mosquitos but not so many.
Πολύ ωραίο ταξίδι.
Δεν είναι και εύκολη υπόθεση το καρότσι πάνω στα σκαλακια των γεφυρών συνέχεια. Και συνυπολογιστειτε επίσης και το ότι θα είναι και Δεκέμβριος με πιθανά κρύα κ βροχές (slippery σκαλιά κ πλακόστρωτα). Αρχικά θέλω να ρωτήσω θα είμαστε με τον άντρα μου και την κόρη μας που τον Δεκέμβρη θα είναι 20 μηνών... το καρότσι παλεύεται στην Βενετία η θα αγανακτησουμε ??
Δεν είναι και εύκολη υπόθεση το καρότσι πάνω στα σκαλακια των γεφυρών συνέχεια. Και συνυπολογιστειτε επίσης και το ότι θα είναι και Δεκέμβριος με πιθανά κρύα κ βροχές (slippery σκαλιά κ πλακόστρωτα)