Nasia91
Member
Ευχαριστώ πολύ!!!!Καλώς όρισες. Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος δες εδώ.
Ιταλία - Βενετία. Πρόγραμμα-Απορίες
Από εικόνες που βλέπω και από κείμενα που διαβάζω καταλαβαίνω πως είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις και θέλω να ζήσω την μαγεία που έχει τον χειμώνα.. και επειδή λατρεύω τα Χριστούγεννα θέλω να την δω και στολισμένη.. οπότε θα ακολουθήσω την συμβουλή σας και θα προσπαθήσω να κλείσω όσο πιο αργά μπορώ για να δω τον καιρό κοντά τις μέρες που θέλω να πάω.. εύχομαι να είμαι τυχερή! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!έχω ταξιδέψει μέσα Νοεμβρίου το 2017 , είμασταν πολύ τυχεροί ο καιρός ήταν καταπληκτικός σχεδόν ανοιξιάτικος, είχε ελάχιστες πλυμμήρες και σε κάποια λίγα σημεία είχαν τοποθετήσει κάποιες μέρες εξέδρες ξυλινες, οι μετακινήσεις γινόντουσαν χωρίς κανένα προβλημα, η πολή μαγική, ήταν η τρίτη φορά που πήγα, μιλάμε για την ίσως ομορφότερη πολη του κόσμου κατα την γνώμη μου, έχω την εντύπωση ότι αν πέσεις σε περίοδο έντονων βροχοπτώσεων και έχει έντονες πλυμμήρες να μην απολάυσετε την πόλη. Αν μπορείς να το κλείσεις όχι πολλές μέρες πριν έτσι ώστε να έχεις πρόβλεψη καιρού θα ήταν το ιδανικό, διαφορετικά ρισκάρεις.