Τι ώρα περίπου ξεκίνησες.Το δικο μου αν ξεκινησω 02:00 από Αθήνα τι νομιζεις φτανω19:00-20:00 Βουδαπέστη.
ναι ανετα αν δεν στραβωση στα συνορα κυριως σκοπια- σερβιας βελιγραδη υπολογιζω να εισαι μεσημερακι εχει κινηση οποτε περνα περιφεριακα -Νόβισαντ μια προταση αν σε ενδιαφερη κλειστο παρκινκ-πιο κεντρο δεν γινετε καθαρο και πολυ καλο εστιατόριο- με αψογο σερβις σε ολαΑθήνα-Εύζωνοι με στάση και τελωνεία διάρκεια 7 ώρες
διάσχιση Φύρομ διάρκεια και τελωνεία 2,5 ώρες
σύνορα Φύρομ-Νόβισαντ με τελωνεία και στάση 5,5 ώρες. Σύνολο 15 ώρες διάρκεια ταξιδιού για Νόβισαντ με αναχώρηση 02:00 το πρωί φτάνω άνετα 17:00.
Ακούω γνώμες.
Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξωΔιαβασε κι αυτο,ειναι ακριβως για ιδιο (χρονικα) διαστημα και μπορεις να το προσαρμοσεις στις δικες σας προτιμησεις http://www.travelstories.gr/community/threads/Βουδαπεστη-Παρουσιαση-αξιοθεατων-προγραμμα-επισκεψης-τους-για-4-5μερο-ταξιδι-Προς-επιδοξους-επι.53068/#post-607944
πράσινη κάρτα, ίντερνετ παντού οπωσδήποτε, πολύ καλό σέρβις πριν ξενίσετε και όλα θα πάνε μια χαρά.Καλησπερα και καλώς σας βρήκα σκέφτομαι 12-20 Αυγούστου για εκδρομή με το αμάξι και την γυναίκα μου,στις πολης που σας εγραψα
Αφετηρία Θεσσαλονίκη μετά 1-2 βράδια Βελιγράδι και 4 περιπου βράδια Βουδαπέστη
Να πω πως το αυτοκίνητο είναι ένα παλιο corolla 1998 1300cc αλλά άριστα συντηρημενο και έχουμε ταυτότητες νέου τυπου.
Πως να κινηθούμε και τι να προσεξουμε κάθε προταση και συμβουλή δεκτή.
Πρώτη φορά εξωτερικό για road trip.
Στην Ελλάδα αρκετά ταξίδια με το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολυ
Γιατι δεν μενετε ενα βραδυ Νοβισαντ; Ειναι πιο ομορφο απ το Βελιγραδι.Καλησπερα και καλώς σας βρήκα σκέφτομαι 12-20 Αυγούστου για εκδρομή με το αμάξι και την γυναίκα μου,στις πολης που σας εγραψα
Αφετηρία Θεσσαλονίκη μετά 1-2 βράδια Βελιγράδι και 4 περιπου βράδια Βουδαπέστη
Να πω πως το αυτοκίνητο είναι ένα παλιο corolla 1998 1300cc αλλά άριστα συντηρημενο και έχουμε ταυτότητες νέου τυπου.
Πως να κινηθούμε και τι να προσεξουμε κάθε προταση και συμβουλή δεκτή.
Πρώτη φορά εξωτερικό για road trip.
Στην Ελλάδα αρκετά ταξίδια με το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολυ